Gaming har blitt en viktig sosial arena og et sted for mestring og kognitiv utvikling. Når store deler av Norges befolkning gamer, er det en selvfølge at vi, som en av Norges ledende leverandører av bredbånd og underholdning, inkluderer gaming i Altibox-universet.

Gaming er langt mer enn underholdning og tidsfordriv: Gjennom e-sport får man øvd på ferdigheter som kreativitet, samarbeid, kommunikasjon og strategisk tenkning, og styrker en rekke andre kognitive ferdigheter som navigasjon, resonnement, hukommelse og persepsjon. Dette er ferdigheter som er etterspurte og verdsatte i mange sammenhenger, ikke minst hos oss. 

Altibox har satt seg en tydelig målsetning om å være best for gamere, ergo best. Vi tror at det er summen av flere tiltak som gjør dette mulig:

- Vi er kompromissløse når vi investerer i infrastruktur som er robust nok til å takle cloud gaming samtidig som andre i husstanden streamer video.
- Vi bidrar til lav latency (ping) gjennom å investere stort i fiber som kobler seg på Sentral-Europa, der alle spillserverne er. 

- Vi tilbyr egne spillservere.
- Vi er tilgjengelig der gamerne er om de skulle ha behov for hjelp, bl.a. på Altibox Gaming Community på Discord.
- Vi tilbyr produkter og tjenester gamerne bryr seg om, som Xbox.
- Vi passer på å ikke gjøre nødvendig vedlikehold av nettet når det skjer viktige ting i gamingverden, f.eks. når viktige spill lanseres.
Vi utvikler morgendagens spillportal for e-sport, gjennom vårt deleide datterselskap Master Blaster.

Altibox har startet selskapet Master Blaster som utvikler den beste e-sportportalen på markedet. Master Blaster ønsker å bidra til å fjerne eventuelle fordommer om gaming, løfte fram heltehistoriene og de positive aspektene med e-sport, og utforske hvordan gaming eksempelvis kan motvirke skoletrøtthet. Vi støtter ellers store og små gaming-initiativ landet over for å bidra til et levende gamingmiljø.