Som hovedsamarbeidspartner er Nordic Edge Expo en viktig arena for Lyse-konsernet. Årets stand var preget av lys, og bygget for å vise spekteret konsernet leverer, og som ligger til grunn for smartere byer. Tre rosa lyktestolper trakk folk, og standpersonellet sto klare for å fortelle om både robust infrastruktur, ny teknologi og smarte tjenester som kommer både kunder og samfunnet til gode. 

– Vi er veldig godt fornøyd. Det merkes at Nordic Edge treffer en nerve og tiltrekker seg et vidt spekter av folk og bedrifter. Svært mange gode og interessante samtaler har funnet sted både på standen og ellers i expo-hallen. For vår del var det verdifullt å vise fram alt vi har å by på, samtidig som vi fikk et innblikk i hva fremtiden bringer, forteller Marianne Langeland, som er eventansvarlig i konsernet. 

Overgikk forventningene

Årets arrangement hadde temaet «Smart Happiness» og var den tredje i rekken. Både konferansen og utstillingsdelen har vokst kraftig på disse årene, fra 500 deltakere i 2015 til 2000 i fjor, og 4600 i år.

–  Mer enn 4600 besøkende var godt over forventingene. Det var flott å se hvordan utstillingen i expo-hallen hadde vokst i omfang og kvalitet. Årets arrangement er et nytt steg mot å bygge Nordic Edge Expo som Nordens viktigste smartby-møteplass. Nå gjelder det å foredle det vi har fått til, slik at vi kan fortsette å bygge innhold og gjøre oss relevant som markedsplass, forteller Herbjørn Tjeltveit, daglig leder for Nordic Edge. 

Nordic Edge Expo sikter først og fremst mot å være et nordisk møtested, men det viser seg at arrangementet også tiltrekker seg bred oppmerksomhet fra resten av kloden. 

– Selv om folk fra Norge er i flertall så er det kjekt å se hvordan det er økende besøk fra utlandet. I år hadde vi blant annet to delegasjoner fra Kina og en fra Tsjekkia. Arbeidet med 2018 utgaven er i gang. Vi håper å ta nye skritt for å utvikle og fornye Nordic Edge Expo, sier Tjeltveit. 

Det er allerede fastslått at Nordic Edge Expo 2018 arrangeres 25.-27. september.

Se flere bilder fra Nordic Edge Expo 2017.