Signal Bredbånd er Altibox-partner i Nord-Norge og denne regionens største fiberselskap - med hovedkontor i Bodø og kontorer i Mosjøen, Mo i Rana, Fauske, Narvik og Tromsø.

Per i dag har Signal 74 ansatte og 20 663 kunder, og har solid vekst i sitt område. I 2016 omsatte selskapet for 216 millioner kroner.

- Etter å ha jobbet innen telebransjen i flere år var dette en svært fristende mulighet. Å jobbe i et marked preget av sterk konkurranse er noe som trigger meg, sier Johansen som også ser fram til å jobbe med motiverte ansatte for å nå nye mål i regionen.

Lofotværingen har utdannelse innen bedriftsøkonomi fra BI, med fordypning i personalledelse. Nå er han klar til å ta fatt på nye oppgaver i Signal Bredbånd, som leverer fiber til privat- og bedriftsmarkedet i landets tre nordligste fylker. Signal er en sterk lokal merkevare med et godt omdømme. Samtidig er telekommunikasjon et spennende fagområde i enorm utvikling.

- Som leder er jeg opptatt av å bygge prestasjons- og endringskultur, og av å skape en solid fellesskapsfølelse. Målet er å bygge et selskap med god lønnsomhet, sier Johansen.

Signal Bredbånd eies av energi- og teknologikonsernet Lyse AS, som kjøpte virksomheten våren 2014. Lyses konserndirektør for tele/teknologi, Toril Nag, er godt fornøyd med å ha en ny dyktig leder på plass.

- Jeg gleder meg over at vi har fått ansatt en leder med klar vekstprofil og meget relevant erfaring. Vi ønsker Ole-Johnny velkommen med på laget, sier Nag.