Thomas Skjelbred har 15 års internasjonal ledererfaring fra Telenor innen IT og telekommunikasjon,  med hovedvekt på strategi, endrings- og operasjonelle forbedringsprogram. Han er utdannet sivilingeniør innen elektronikk & telekommunikasjon fra NTNU og har tilleggsutdannelse innen Økonomi fra BI. Thomas har de siste 2,5 årene vært teknisk direktør i Altibox. Han er bosatt i Stavanger med kone og datter.

- Vi er svært glade over at Thomas overtar roret i Altibox på nyåret. Han har lang erfaring fra de mest konkurranseutsatte telecom-markedene globalt, og har jobbet med omstilling og endring i krevende virksomheter. I tiden som teknisk direktør i Altibox har han utmerket seg som en ydmyk men utålmodig leder som er opptatt av folk og kultur. Vi gleder oss over å ha funnet en dyktig etterfølger etter Nils Arne Bakke, som nå skal jobbe med strategi og forretningsutvikling for telekom-virksomheten vår, sier konserndirektør Toril Nag, som er styreleder i Altibox.

Samtidig har Nils Arne Bakke, som i dag er administrerende direktør i Altibox, valg å gå over i nyopprettet stilling som direktør for forretningsutvikling og strategiske prosjekter i Lyses televirksomhet hvor han rapporterer direkte til konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag. Bakke har i de fire årene han har ledet Altibox pendlet fra Oslo – i den nye stillingen vil han ha mindre arbeidstid i Stavanger og vil tilbringe deler av tiden på Altibox sitt oslokontor. Bakke går over i den nye stillingen første februar, og vil fram til det lede Altibox til Skjelbred tar over.