- Lyse vokser kraftig, og vi vil benytte arbeidskraft lokalt. Det er kjempespennende at vi nå utvider Alta-kontoret, og vi håper på mange kjekke nye kundeveiledere, sier Truls Are Ratkje, som leder Alta-kontoret.

Lyse AS er morselskapet til kjente merkenavn som Signal Bredbånd og Altibox. I konsernet er det Lyse Dialog som ivaretar kundeservicen, og selskapet har avdelinger i Stavanger, Porsgrunn og på Jørpeland, i tillegg til i Alta.

Satsing på Alta

Nå trapper Lyse opp satsingen i nord, og Alta-kontoret blir på størrelse med kontorene i Porsgrunn og på Jørpeland.

Den nye avdelingen i Alta har en sentral rolle i å betjene kunder som har bredbånd- og underholdningstjenester fra Altibox. Målet er å tilby den beste kundeservicen, og Altibox har hatt de mest fornøyde kundene 12 år på rad, ifølge kåringen Epsi Rating.

- Jeg gleder meg til å bygge opp en stor avdeling med kundeveiledere, som skal være med på å gi den beste opplevelsen av bredbånd og TV, samt den beste kundeservicen, sier Ratkje, som selv har ni års erfaring fra bransjen.

Får Lyse-drakten

Stillingene lyses ut fortløpende, og målet er 12 ansatte før året er omme. I den sammenheng skal bygget i Alta gjennomgå en ombygging, og få «Lyse-drakten», som Truls kaller det.

- Lokalet er ferdig bygd til sommeren, og da skal vi få plass til flere. Jeg er stolt over at vi kan etablere så mange nye arbeidsplasser her i Alta.

Samtidig er han glad for å ha kollegaer over hele landet.

- Det er gøy å jobbe i et så stort konsern som Lyse, der mulighetene er mange, og personlig utvikling er viktig. Vi har det veldig kjekt på kontoret, og kjekkere skal det bli.