- Dette betyr at forskjellen mellom tilgjengelig innhold på de store og de små skjermene er i ferd med å bli visket ut for kundene. Altibox TV Overalt-appen får virkelig leve opp til navnet sitt, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox.

Live-tv rett i lomma
Altibox TV Overalt er en strømmetjeneste som lar tv-kundene se over 40 kanaler på den skjermen de ønsker hjemme hos seg selv. Med de nye rettighetene Altibox har jobbet frem kan 27 av tv-kanalene nå sees utenfor hjemmenettverket på mobil, nettbrett og laptop. Blant kanalene som nå kan ses overalt er NRK1, NRK Super, Disney Channel, CNN, Fox, BBC Brit, BBC World News og National Geographic Channel.
- Altibox TV Overalt gjør de mindre skjermene om til trådløse tver. Kundene kan dermed se på nyheter og aktuelle direktesendte programmer både på bussen og på hytta. Denne typen fleksibilitet og valgfrihet er også grunnsteinene i vår tv-satsing fremover. Målet er våre kunder kan konsumere alt innhold uavhengig av tid, sted og enhet, sier Lundbakk.

Fersk film på små skjermer
Alle tv-kunder har Altibox TV Overalt inkludert i abonnementet sitt. Tjenesten blir nå brukt aktivt av nærmere 200.000 brukere. I tillegg til å se på tv-kanaler kan også appen brukes til å kjøpe eller leie film og serier fra hvor som helst i Norge med god internettforbindelse. Altibox sin filmportal rommer flere tusen filmer og serier som kan kjøpes eller leies. Har man leid en film kan den konsumeres på tvers av dekoder, nettbrett og mobil. Med utvidede rettigheter til å kunne tilby kjøp av filmer og serier betyr det også at kundene får raskere tilgang på det aller nyeste innholdet.

Altibox var først i Norge med å lansere TV-strømmetjeneste for både pc og Mac i 2011, og deretter for mobile enheter i 2012. Våren 2015 var Altibox den første tv- og bredbåndsleverandøren i Norden som kunne tilby kundene digital kjøpefilm på alle skjermer. I 2016 lanserer Altibox en rekke nye funksjoner som vil forbedre tv-hverdagen til kundene.