Ice starter 2023 med over 703.000 privatkunder. Like før nyttår bikket mobiloperatøren 700.000. 

­– Jeg vil takke kundene som velger oss. Ice leverer enkelhet og verdi for pengene, men for forbrukere i privatmarkedet er det ikke lett å velge. Konkurransen er tøff, og det er fortsatt for vanskelig og tidkrevende å bytte mobiloperatør, sier Shiraz Abid, kommersiell direktør i Ice.

De aller fleste som bytter mobilabonnement velger Ice. Slik har det vært i 7 år på rad, som er antall år siden Ice startet å selge mobilabonnement.

– Det viktigste for oss er at vi tiltrekker oss nye kunder, og at vi klarer å ta vare på de vi har. Det er kanskje litt banalt å feire 700.000, men jeg og alle andre i Ice kan være stolte når vi når slike milepæler. Markedet bestemmer, og de velger oss. Det tyder på at vi leverer noe samfunnet ønsker og trenger, sier Abid.

Ice har ett av verdens beste, og Norges mest stabile mobilnett, med bransjens beste kundeservice.

54.000 bedriftskunder

Ice nådde nylig 54.000 bedriftskunder.i fjor fikk Ice det norske industrikonsernet Lyse som ny eier, og den 4. Juli 2022 varslet Ice milliardinvesteringer i utbygging av 5G-nettet. Dette betyr blant annet en styrket posisjon i konkurransen om bedriftskundene.

– Sammen med vårt nye søsterselskap Altibox skal vi skape et spennende alternativ for bedriftskundene. Vi har sterke synergier som gjør at vi kan levere enda bedre tjenester. Det er ingen hemmelighet at de aller fleste trenger både mobilnett og bredbånd, sier direktør i Ice Bedrift, Hans Heggenhaugen.

Nylig ble det og kjent at Ice spisser satsingen på private 5G-nett, med ønske om å nå storkunder.

– Jeg tror industrien vil kunne dra enorm nytte av det 5G-teknologien har å by på i kombinasjon med sensorikk helt nede på produksjonslinjen, sier Heggenhaugen.

Totalt med privat- og bedriftsmarkedet har Ice 757.000 mobilkunder. Dette inkluderer merkevarene Ice, Ice bedrift og NiceMobil.

Vekstambisjoner

Administrerende direktør i Ice, Eivind Helgaker, forteller at Ice skal fortsette å vokse både i antall kunder og nettverk.

–  Vi skal passere 800.000 kunder i løpet av året. Samtidig fortsetter vi å styrke hele verdikjeden for å bli enda mer relevant for enda flere. Bredere produktportefølje, flere tilleggstjenester, økt brukervennlighet, styrket dekning og byggingen av vårt landsdekkende 5G-nett er deler av oppskriften. Som den raskest voksende aktøren i Norge har vi kommet godt i gang og gleder oss til å nå 1.000.000 i løpet av 2025, avslutter Helgaker.