- Haugaland Kraft Fiber har høye ambisjoner og planlegger for betydelig vekst i nedslagsområdene våre fremover. Vi er glade for at vi kan fortsette å tilby både eksisterende og fremtidige kunder de gode produktene fra Altibox, sier direktør Jan Håland i Haugaland Kraft Fiber.

Avtalen gir over 40.000 kunder fortsatt tilgang til Altibox sitt bredbånds– og underholdningsunivers de neste årene.
- Altibox har en tjenesteplattform som skiller seg markant ut sammenlignet med de andre aktørene. Kundenes høye tilfredshet med Altibox i kombinasjon med de positive erfaringene vi har fra samarbeidet ble utslagsgivende for at vi valgte å forlenge avtale, uttaler styreleder i Haugaland Kraft Fiber og konsernsjef Haugaland Kraft AS Olav Linga.

Haugaland Kraft Fiber har vært en del av Altibox-familien siden 2003, og var en av de tre første partnerne. Gjennom årene har selskapet investert rundt en milliard kroner i fiberutbygging.
- Vi er svært glade for at vår gode samarbeidspartner Haugaland Kraft Fiber gjennom så mange år vil bli med oss videre, og gleder oss til å bidra til ytterligere vekst og samfunnsutvikling på Haugalandet, Sunnhordland, Indre Ryfylke og i nye satsingen i Aust-Agder de neste årene, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.