Det er de korte kontraktene på 3 år som faller i pris. En slik avtale er nå mulig å inngå med oppstart 1.mars for 86 øre, noe som er en nedgang på 12,5% fra 1. februar.

- Det er bra at prisene fortsetter å gå ned. Vi håper det gjør at enda flere bedrifter vil vurdere om en fastprisavtale er noe for dem, sier Ane Marte Hausken administrerende direktør i Lyse Energi.

Lyse har fått flere bedriftskunder etter at fastpristilbudet ble etablert, men det er ikke hovedfokus sier Hausken.

- Fokuset vårt er på å være en god rådgiver og hjelpe kundene å forstå hvordan fastprisavtalene fungerer, ikke på å inngå flest mulig avtaler. Men det er selvsagt hyggelig at vi får flere kunder.

Lyse lanserer nye fastpriser en gang per måned. Nytt denne gangen er at kundene kan velge mellom oppstart 1. mars eller 1. juli.

- Vi har fått tilbakemelding fra noen av kundene våre om at de ønsker fastprisavtale fra og med sommeren, det lytter vi til, fortsetter Hausken.

Lyse har lang erfaring med å tilby langsiktige fastprisavtaler, før årsskiftet har det bare vært bestemte deler av industrien som har hatt tilgang til denne typen avtaler. Nå kan alle bedrifter benytte seg av dette.

- Fastprisavtalene fremstår for mange som noe helt nytt, mens de i realiteten i stor grad er en kopi av avtalene som har vært benyttet for deler av industrien. Vi har lang erfaring med å tilby denne typen avtaler, og vet at de fungerer godt i praksis. Vi er glade for at ordningen er på plass og mener den må få tid til å virke, sier Hausken og avslutter med en oppfordring:

- Spør! Vi har mange dyktige rådgivere som gjerne vil hjelpe din bedrift med å forstå strømforbruket ditt og om fastpris kan være aktuelt.

Kontakt og bestill her.