Lyse har vært samarbeidspartner av Blink i flere år, og kruttet legger vi i arrangementet Lysebotn Opp hvor verdenseliten kappes opp Lysevegen på rulleski. Lysevegen ble bygget på 80-tallet som anleggsvei i forbindelse med Lyses utbygging av Tjodan Kraftverk. Fra Lysebotn har veien 27 skarpe hårnålssvinger og toppen ligger 650 meter over havet.  

–  Lyse er på lag med Blinkfestivalen og heier på gode kraftprestasjoner. Blink er et arrangement som engasjerer bredt i Lyses eierkommuner og som er svært fellesskapsorientert og tilgjengelig for innbyggerne. Å være en god lagspiller er noe Lyse setter høyt, så i tillegg til den naturlige linken vi har med Lysebotn opp, passer vi sammen verdimessig, sier sponsoransvarlig i konsernet, Cathrine Suttie. 

Lyse-eide Ice hovedsponsor av skiskytterne 

Tidligere i år kjøpte Lyse mobilselskapet Ice for å bli en fullverdig telekomoperatør, og for å bygge ut det tredje mobilnettet i Norge.

Ice er hovedsponsor Norges Skiskytterforbund (NSSF), og under Blinkfestivalen ble det kjent at selskapet fornyer avtalen for fire nye år. Sponsoravtalen gjelder elitelag for kvinner og menn, så vel som junior, rekrutt og para. 

– Skiskytterne er fantastiske forbilder og en perfekt match for Ice. Det var aldri noen tvil for oss at vi skulle jobbe for å fortsette samarbeidet med NSSF, sier administrerende direktør i Ice, Eivind Helgaker. 

– Dette er en stor avtale med et flersifret millionbeløp som går over mange år. Forhåpentligvis er dette summer som kan bistå forbundet i å øke rekruttering slik at idretten kan fortsette å blomstre sammen med Ice, legger Helgaker til.