Ane Marte Hausken har over ti års erfaring fra telebransjen, hvor hun blant annet har jobbet med forretningsutvikling i Altibox og hatt ansvar for flere prosjekter i Telenor og Accenture. Det siste halvannet året har hun hatt rollen som konsernkoordinator og strategiansvarlig, og med det støttet konsernledelsen med ulike oppgaver på tvers i konsernet og overfor konsernstyret og eierne.

Skattejakt
– Lyse Fiber er et solid og veldrevet selskap, og vi skal fortsette skattejakten etter de små forbedringspunktene som er viktige for kundene. Og så skal vi også gjøre noen nye og spennende ting etter hvert, sier Ane Marte.
– Jeg skal bruke den første tiden til å bli bedre kjent med selskapet, og vil ta noen turer på kundesenteret og gjerne blir med ut og følge graving og installasjon av fiber. Det er viktig for meg å forstå kundereisen godt, legger hun til.

– Lyse Fiber er et solid og veldrevet selskap

Hausken sitter i selskapsstyrene til Lyse Fiberinvest, Signal Bredbånd og Nimbus Direct. Av bakgrunn er hun utdannet sivilingeniør i kommunikasjonsteknologi fra NTNU og har en MBA-grad fra NHH.

– Ane Marte overtar styringen i et svært veldrevet selskap. Men alt som er bra er som regel også i kontinuerlig endring, noe nettopp Lyse Fiber er et kroneksempel på. Jeg har store forventninger til at også neste fase for Lyse Fiber vil preges av både forbedringer og forandringer, men forankret i kjernen vi kommer fra, sier styreleder for Lyse Fiber Toril Nag.