Osmundsen har lang og bred toppledererfaring blant annet fra ABB Robotics og Laerdal Medical. Den nye Altibox-direktøren har inngående kjennskap til Lyse-konsernet fra stillingen som administrerende direktør i Skangas frem til Lyse solgte seg ut av LNG-virksomhet. Siden februar 2018 har Osmundsen vært administrerende direktør i Lyses fiberselskap lokalt i Rogaland; Lyse Fiber. I denne stillingen jobbet han tett med de øvrige fiberselskapene i Norge og Danmark som inngår i Altibox-familien.

- Jeg ser fram til å bygge videre på Altibox-suksessen sammen med de mange dyktige ansatte og partnerne våre som leverer bredbånd og underholdningstjenester til over 600 000 kunder i hele landet, sier Tor Morten Osmundsen.

- Tor Morten er veldig sterk både på det kommersielle og det finansielle. Han har også tung ledererfaring fra både nasjonal og internasjonal virksomhet. Hele telekombransjen er inne i en krevende omstillingstid og kravene til den som skal lede selskapet, er skyhøye, sier konserndirektør Tele i Lyse, Toril Nag. Hun er styreleder i Altibox og i Lyses fiberselskaper.

Nag uttrykker samtidig at selskapet er takknemlig for den grundige og gode jobben tidligere direktør Thomas Skjelbred har gjort. Skjelbred har valgt å takke ja til en internasjonal stilling basert i Singapore som Chief Operating Officer og deputy CEO for Telenors selskap for innkjøp og leverandørstyring.

- Jeg er utrolig stolt av det vi har fått til sammen i Altibox-familien og det blir vemodig å forlate flinke kolleger som jeg har hatt det flott sammen med og lært mye av. Samtidig var det vanskelig å si nei til stillingen jeg nå skal inn i, sier Skjelbred.

I infrastrukturselskapet Lyse Fiber AS vil det snarlig startes en rekrutteringsprosess for å finne en ny person til sjefsstolen. Inntil videre er avdelingsleder Kenneth Asheim konstituert som administrerende direktør.