Nyheter

 • 14 sommervikarer med behørig avstand fra hverandre utenfor Lyse sitt lokale i Sandnes

  Kjekk og lærerik sommer

  50 sommervikarer er med og holder hjulene i gang i Lyse. Vikarene arbeider blant annet på lageret, med enkelt vedlikehold, korreksjon av data, kundebehandling og vurderer tiltak i strømnettet.

 • Turstier ufremkommelige på grunn av mye vann

  Regn og mye snø i fjellet skaper utfordringer for vakt-teamet i Lyse Produksjon. Snøsmeltingen fører til at vannet i magasinene stiger svært fort og strakstiltak må iverksettes. Det er nå turer som ikke kan gjennomføres på grunn av ufremkommelighet som skyldes mye vann. Det forventes fulle magasin og overløp i flere vassdrag gjennom sommeren.

 • Fire ansatte sitter rundt en PC og diskuterer dagens gjøremål

  Starter traineeprogram

  Fire traineer er ansatt i det første traineeprogrammet i Lyse Elnett. Programmet skal gå over to år,og hovedmålet er å utvikle den kompetansen som selskapet ser behov for framover.

 • Systemet som Lyse nå har investert i, har som mål å redusere tap av liv ved ulykker og redusere kostbare skader på båten. 

  Lyse investerer i trygghet på sjøen

  Trygg og sikker ferdsel på sjøen er den viktigste grunnen til at Lyse nå investerer i enda en sensortjeneste, denne gang for båteiere. – Det er på tide at man kan overvåke båten også, ikke bare huset og bilen, sier gründer og daglig leder av Bergens-selskapet Sensario.

 • Toril Nag med i Regjeringens personvernkommisjon

  Konserndirektør tele, Toril Nag, er i dag oppnevnt som ett av medlemmene i Regjeringens nye personvernkommisjon. Utvalget skal vurdere personvernets stilling i Norge og levere en utredning innen 1. desember 2021.

 • Skip ligger til kai ved landstrømanlegg i Risvaika

  Historisk høyt aktivitetsnivå

  Kraftig økning i produksjon og forbruk av strøm som følge av elektrifisering er hovedpunktene i ny Kraftsystemutredning for Sør-Rogaland. Rapporten som gir status for forbruk og produksjon, samt kapasitet og prosjekter i strømnettet viser et historisk høyt aktivitetsnivå.

 • Rogaland fylkeskommune valgte Altibox

  Nå skal fylkeskommunen få bredbånd fra lokale leverandører.

 • Haver og Tvedt

  Morgendagens kjøpesenter

  Tvedtsenteret vil ha grønnest mulig drift og satser tungt på effektbesparelser. Senteret er nå i full gang med installasjon av fjernvarme fra Lyse.

 • Sola Turn med sine rundt 1300 medlemmer utvider nå medlemstilbudet etter bidrag fra Lyse. Foto: Sola Turn

  -Støtten betyr turn for 150 flere barn 

  Sola turn fikk den første ekstra-tildelingen på 25.000 kroner fra Lyse spirer. Det betyr at de nå kan åpne trening for 150 flere barn som lenge har stått på venteliste.  

Siste nytt fra bloggen

Toril Nag

Norge trenger både fiber og 5G

God konkurranse i telekommarkedet har gitt nordmenn tilgang til et av de best utbygde bredbåndsnettene i verden. Dette er et resultat av en vellykket politikk som har gitt store investeringer i utbygging av både fiber og mobilnett, med relativt liten bruk av statlige midler. Når målet nå er å sikre raskt internett til alle – også i grisgrendte strøk – bør dagens modell hvor infrastrukturselskapene selv velger teknologi videreføres. Kun slik sikrer vi investering i teknologi som står seg over tid.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS