På lørdag var det første seriekamp på hjemmebane da Viking møtte Lillestrøm, og dette var også Lyses jubileumskamp hvor Lyse feiret 30 år som hovedsponsor for Viking. Hele 6000 barn og unge var gjester av Lyse denne kampen, ingenting gleder mer enn å feire sammen med nettopp bredden. Her var det fotballag fra Egersund, speidere fra Hinna, karateklubb fra Hå og konfirmantgruppe fra Tjensvoll – for å nevne noe.

Avtaleperioden samarbeidet nå er inni er historisk: For første gang gjelder avtalen både menn, kvinner og breddelagene. At det hele tiden har vært utvikling i samarbeidet har vært viktig. Gjennom 30 år har Viking og Lyse spilt hverandre gode, og partene har vært gjennom nedturer og oppturer. Og aldri har det vært så mye godt innhold i avtalen som nå. Viking engasjerer hele regionen, og denne avtalen gir Lyse et godt utgangspunkt for å bidra med positive opplevelser for innbyggerne i Sør-Rogaland.

Jubileet ble feiret på et utsolgt stadion med en fantastisk stemning, Fanzone med fotballdart og premier i forkant, vår i lufta - og på toppen av det hele: Seier og tre poeng. Det ble en fantastisk blå dag, og det gleder oss stort at alle gjestene våre fikk denne fine kampopplevelsen.