Lys- og varmebryter fra Smartly. Foto.

Smarte hjem

Smartly fra Lyse gjør hjemmet ditt smart. Styr lys og varme fra telefonen eller nettbrettet. Målet er at lav pris og enkel trådløs installasjon i gamle, nye, små og store boliger gjør framtidens hjem klar for kunden i dag.

Framtidens hjem innebærer hjemmeautomasjon, sikkerhet og velferdstjenester. Med Smartly gjøres boliger smartere, tryggere og mer komfortable. Alt etter hva kunden ønsker å styre, installeres trådløs teknologi i for eksempel varmekabler, panelovner, varmtvannstank, og lamper. Disse kommuniserer med din smarttelefon eller ditt nettbrett via styringsenheten og internettet. I tillegg til et smart styringspanel i gangen og designbrytere i alle rom gir dette kunden full kontroll over boligen både hjemme og ute på farten.

Oppvarming av vann og rom står for omtrent mellom 70 og 80 prosent av strømregningen uten at kunder har oversikt over hva som bruker hvor mye. Smartly gir full kontroll over strømforbruket gjennom hele døgnet. Ny teknologi lar kundene bruke varmen når de faktisk trenger den, og med adaptiv oppvarming tar systemet hensyn til utetemperatur slik at det er rett innetemperatur til rett tid.

Lyse samarbeider tett med regionale aktører i utviklingen av det komplette smarthjemmet. Sandnes-baserte Systemairs boligventilasjon kan styres med Smartly. NorDan på Moi utvikler smarte vinduer og dører. Den nøkkelfrie døren låser seg opp med pinkode, rfid-brikke eller fra smarttelefonen eller nettbrettet. Kamera og mikrofon lar kunden se og snakke med den som ringer på, og alt er samlet og integrert i et lite panel på utsiden av døren.

Smarte hjem har lenge vært for de med stor lommebok og en særskilt interesse for teknologi. Ambisjonen er at Smartly senker både teknologi- og pristerskelen.

Les mer om Smartlys produkter på www.smartly.no

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS