Senjanett ble etablert i 1988, da under navnet Lenvik Kabel-TV AS, av Tor Nikolaisen. Den gangen var det ikke snakk om hverken digital-TV eller internett.  

Fra 800 til 2300 kunder 
Joakim Lorentsen og Nikolaisens sønn, Tom Nikolaisen kom inn i selskapet i 2006. Siden da har de fått være med på en rivende utvikling, spesielt økningen fra 800 kunder på tv og 50 på internett, til 1600 koaks-kunder og 700 fiberkunder.  
- Etter hvert som Senjanett vokste, ble mer og mer av stamnettet endret til fiber. Vi begynte også å levere fiber helt frem til kundene i nye felt. Med kun seks ansatte og et økende konkurransebilde i området ble det utfordrende å fortsette kundesupport og den tekniske utviklingen i samme tritt som kundemassen økte, forteller Tom.  

Selv om pilene våre gikk i riktig retning økonomisk, så vi at det kom til å bli et problem å stå på egne ben i framtiden. Dialogen med Signal startet derfor 2019. Vi så at vi fikk mye god HFC-kompetanse ved å slå oss sammen, spesielt siden Nornett som vi kjenner godt fra før, også hadde blitt en del av Signal, fortsetter han.  

Favoritt blant lokalbefolkningen 
Gjennom langt arbeid og gode avtaler fikk gjengen på Senja svært god dekning i området, noe som skulle komme godt med i fremtiden. Lokalbefolkningen delte preferanse, og selskapet ble et populært valg som leverandør.  
Ved å være lokal, ha god kundebehandling og utføre service på dagen det ble meldt, selv i helger og helligdager, har vi klart å opprettholde en høy kvalitet gjennom over 30 år. En kvalitet vi bærer med oss den dag i dag, inn i Signal Bredbånd.  

Etter oppkjøpet ble signert i 2020 og Senjanett ble en del av Signal Bredbånd i 2021, gleder gjengen på Senja seg over å være en del av et større fellesskap, og mye kompetanse.  
- Her på kontoret er vi alle enige om at oppkjøpet var veldig positivt for oss. Kundeservice og overvåkning blir utført på en mye bedre måte og vi som ansatte kan jobbe mer ryddig, forteller Tom og legger til; - Vi er storfornøyd med å være en del av Signal-familien, og over å kunne være med i en solid bedrift som takler utfordringer, konkurranse og utvikling på en slik måte som Signal gjør. 

Tom ønsker alle hjertelig velkommen til Senja, og er du i nærheten - er det alltid kaffe å få på lokalkontoret vårt på Silsand!