Med bilder av halsbrekkende stunt utført av Eskil Rønningsbakken trekkes parallellene til et mer fornybart og grønnere samfunn på tvers av landegrenser i Europa.
Med bilder av halsbrekkende stunt utført av Eskil Rønningsbakken trekkes parallellene til et mer fornybart og grønnere samfunn på tvers av landegrenser i Europa.

Verdenskjent artist på Lyse-stand

I løpet av fire travle dager på ONS handler det om sikre at budskapene våre når frem. Det gjør vi i år ved å invitere til noe som er helt utenom det vanlige - nemlig en verdenskjent artist innen balansekunst. Eskil Rønningsbakken opptrer på Lyse-standen to ganger hver dag.

Bjørn Honningsvåg og Ove Jølbo i Lyse presenterer konseptet til Lyse for en av delegasjonene. Det handler om en dramatisering av vannkraftens fremtidige rolle i Europa. "Smart balancing for a greener Europe" er tittelen på standen i år - og målsetningen er å formidle hva slags betydning vannkraften har og hvordan den spiller en viktig rolle i morgendagens energimarked i Europa. Dens fleksible egenskaper spiller godt sammen med den store andelen av uregulerbar ny fornybar produksjon som bygges (vind og sol), og dette egner seg svært godt for formidling på ONS. 

 

For Lyse er ONS en relevant og interessant arena der vi får anledning til å presentere oss selv og våre løsninger for et bredt publikum, og vi er naturligvis plassert i Clean Energy Park, fornybarparken, rett ved Centre Court.

Konserndirektør energi Leiv Ingve Ørke presenterer for en av de mange delegasjonene som kommer til standen. Lyse har vært godt representert i komitèarbeidet, og skal ha foredrag både under Teacher's Classroom ved Dagfinn Wåge, leder for FoU og Innovasjon, og i Centre Court ved Toril Nag, konserndirektør tele. Lyse er også en av hovedsamarbeidspartnerne i ONS Young.

‘Innovate’ er hovedtema for ONS 2018. 17. september åpnes det nye kraftverket i Lysebotn. Dette markerer vi på årets Lyse-stand ved å vise den framtidige rollen ren norsk vannkraft kan, og vil spille i Europa. For å dramatisere balansen mellom Lysebotn og Europa har vi invitert den anerkjente balansekunstneren Eskil Rønningsbakken til å ha to daglige opptredener på standen vår.

- Dette vil forsterke budskapet vårt om at vi mener Lyse og norsk vannkraft kan spille en rolle i å gjøre Europa litt grønnere, sier eventansvarlig Marianne Langeland.Eskil Rønningsbakken på vei oppover på sine spesialtilpassede og velkjente trestoler.

Rønningsbakken opptrer klokken 10.30 og 13.30 hver dag - vi gleder oss til å se deg på standen. 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS