Toril Nag fikk to priser torsdag.

To priser til Toril Nag

Konserndirektør for Lyses televirksomhet Toril Nag ble tildelt priser for Årets toppleder og Årets Girl Geek under årskonferansen til Den Norske Dataforening torsdag.

Prisen Årets toppleder har vært utdelt årlig siden begynnelsen av 2000-tallet. Kun en gang tidligere er prisen delt ut til en kvinne. I juryens begrunnelse heter det blant annet at Toril Nag har vært "opptatt av å være tett på verdikjeden og på kundene. Hun anser at konsernet er i en kontinuerlig omstilling prosess knyttet til effektivisering ved økt bruk av digitaliserte verktøy. I hennes divisjon utvikles innovative digitale løsninger ut fra de til en hver tid behov som finnes".

Nag fikk også prisen som Årets Girl Geek, som ble tildelt for første gang i år. Prisen er et samarbeid mellom Dataforeningen og Girl Geek Dinner, som er et globalt nettverk for kvinner som er interessert i teknologi. Totalt 29 kvinner var nominert til prisen. I juryens kriterier heter det at prisen deles ut «til en person som har brutt barrierer, vist åpenhet og brukt teknologi til å skape et produkt som har gitt høy nytteverdi og/eller medført verdifull endring i samfunnet. Prisen, som definitivt ikke er kjønnsnøytral, skal illustrere en helt unik og kreativ løsning på en utfordring ved hjelp av IT. Produktet eller tjenesten skal gi potensialer for leverandøren».

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS