Thomas Skjelbred, administrerende direktør i Altibox og Konserndirektør for Lyses televirksomhet og styreleder i Altibox, Toril Nag som fornøyde vinnere av Inside Telecoms priser. De vant henholdsvis prisen for årets bredbåndsoperatør og årets hederspris.
Thomas Skjelbred, administrerende direktør i Altibox og Konserndirektør for Lyses televirksomhet og styreleder i Altibox, Toril Nag som fornøyde vinnere av Inside Telecoms priser. De vant henholdsvis prisen for årets bredbåndsoperatør og årets hederspris.

To priser til Altibox og Lyse

Bransjen kåret Altibox til årets bredbåndsoperatør, mens konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag fikk årets hederspris.

Prisene ble delt ut under Inside Telecom-konferansen på Skjetten torsdag kveld. Bransjen kåret årets mobiloperatør, årets bredbåndsoperatør, årets bedriftsforhandler, årets privatforhandler, årets distributør og delte ut årets hederspris.

I juryens begrunnelse av prisen som årets bredbåndsoperatør heter det blant annet: «På utallige bredbåndskonferanser rundt om i verden har internasjonale aktører fått hakeslepp av forundring og ikke så rent lite misunnelse når de har hørt om penetrasjonen selskapets partnere har oppnådd der de har levert bredbånd. Årsaken er selvsagt modellen med å selge før de bygger. (…). Selskapet har også vist gode økonomiske resultater i tillegg til å ha passert en halv million solgte bredbåndsforbindelser med høy hastighet i år. I tillegg har deres nye skybaserte TV-plattform fått svært god mottakelse fra kunder og presse».
- Dette er en pris Altibox deler med hele partnerskapet. Det er en seier for godt samhold, stor innsats og ikke minst modighet og fremsynthet, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

Hedersprisen gikk til Toril Nag
Hedersprisen har tidligere blitt delt ut til personligheter som Berit Svendsen og Tormod Hermansen. I år gikk den til konserndirektør for Lyses televirksomhet og styreleder i Altibox, Toril Nag. Prisutdeler og teknologijournalist Odd Richard Valmot sa blant annet dette i sin hyllest til vinneren:
«Det er ingen tvil om at du og dine medarbeidere, har forandret Norge. Vi har nok neppe kommet så langt på den internasjonale rankinglista om ikke dere gjorde dette og holdt fast ved visjonene. I dag har fiberlyset trengt gjennom hele telebransjen, men selv gigantene ligger langt bak på fibersiden».

- Det er hyggelig å få denne typen anerkjennelse. Den går ikke bare til meg, men til alle dyktige og engasjerte kolleger som har bidratt til at vi er der vi er i dag. I løpet av de 15 årene vi har bygd fiber har vi møtt mange motbakker og kritiske røster. Vi har likevel tviholdt på troen om at bygging av fiberinfrastruktur har vært riktig. Nå deler stadig flere oppfatningen vår om at utbyggingen ikke bare er samfunnsøkonomisk riktig, men også gir langsiktige avkastninger for utbyggerne, sier Nag.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS