Prosjektleder for sensortjenester Torbjørn Nilsen og Ane Marte Hausken, direktør forretningsutvikling og strategi sjøsetter en badetass i Grønnavigå på Hundvåg. I sommer blir det 50 nye sjøsettinger rundt om i Norge.
Prosjektleder for sensortjenester, Torbjørn Nilsen og Ane Marte Hausken, direktør forretningsutvikling og strategi sjøsetter en badetass i Grønnavigå på Hundvåg. I sommer blir det 50 nye sjøsettinger rundt om i Norge.

Stor etterspørsel etter badetasser

Det klargjøres for badesesong i kommune-Norge. De siste ukene har de kommunene som tok badetassen i bruk i fjor sommer, brukt tid på å fjerne gammel tang og plassere badetassen ut på badeplassen. Nå kan sommeren bare komme!

Siden suksess-sommeren i fjor da mer enn 200 000 unike brukere benyttet seg av badetassen, har sensorteamet i Lyse laget, solgt, pakket og sendt ut enda 50 nye badetasser.

-Dette går unna som bare det, sier Torbjørn Nilsen, prosjektleder for sensortjenester i Altibox, mellom heftig møte og telefonvirksomhet med potensielle og allerede avklarte badetass-kunder.

På nettsiden https://badetassen.no/ dukker det nå jevnlig opp ny aktivitet etterhvert som sensorene kommer uti og nye partnere kobles på. Nytt av året er Drangedal, flere badetasser i Hardanger og Haugaland, og forespørsel om nye badeplasser kommer stadig.

-Dette må være det beste tegnet på at sommeren er i ankomst, erklærte Nilsen da han stupte uti i Godalen - til ære for fotografen og ti kjølige grader.

 

FoU & Innovasjonsavdelingens Trond Thorbjørnsen og hans far er de som lager badetassene og vi unner oss gjerne et lite gjensyn fra i fjor - i garasjen på Roaldsøy. 

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS