Trond Thorbjørnsen og Oddbjørn Sørseth med elbilladeren som tjue kunder fikk kjøpe til redusert pris denne uken.
Trond Thorbjørnsen og Oddbjørn Sørseth med elbilladeren som tjue kunder fikk kjøpe til redusert pris denne uken. Gjennom fordelsprogrammet Lyse gir mer fikk strømkunder av Lyse denne uken mulighet til å skaffe seg høykvalitets elbilladere 9900 kroner, 30 prosent redusert pris. Takket være Lyses involvering i Invade-prosjektet kunne midler brukes som en nyttig mellomfinansiering.

Solgte 20 elbilladere på 30 minutt

Gjennom EU-prosjektet Invade solgte Lyse elbilladere på tilbud. De ble revet bort, og bidrar til at Lyse lettere kan teste ut nye styresystemer.

Elbilladere av høy kvalitet ble forrige uke lagt ut på Lyses fordelsprogram for strømkunder. Gjennom Lyse gir mer - appen fikk kunder et tilbud om 30 prosent rabatt, og for de tyve kundene som fikk tilslag på laderne nå like før jul ble det god julestemning!

- Jeg har i en periode vært på jakt etter lader til elbilen men pristilbudene jeg hadde bedt om lot vente på seg. da dette kom i nyhetsbrevet fra Lyse var det ikke noe å lure på lenger, sier en fornøyd Lage Nordby som syntes det var ekstra bra med montering av laderen inkludert i prisen.

For at kundene skulle få en såpass sterkt rabattert lader, følger det  en forpliktelse om at kunden må gi Lyse tilgang til enkelte data som viser forbruksdata på strøm og elbillading. På den måten vil kunden  bidra til at Lyse blant annet kan bruke dette til å teste ut nye styresystemer.

​Bred testing av løsninger
INVADE er et stort prosjekt der det er tildelt 125 millioner kroner fra EU. Prosjektet tar sikte på å foreslå, teste og validere innovative energiløsninger i det europeiske kraftmarkedet, slik at mer fornybar energi kan mates inn i strømnettet og at forbrukstopper kan jevnes ut ved bruk av batterier. Den norske piloten har fokus på sluttkunden rundt fremtidens energiløsninger, og vil derfor teste ut batterier, elbillading, solproduksjon og styring av effekt i borettslag og private husholdninger for å gi optimalisert forbruk. Invade-prosjektet varer til 1.1.2020.

- Invade-prosjektet tar nå høyde for å bruke de kommersielle produktene vi har i dag, som sol og elbillading og kunne tilby dette til kunder. Batterier og berederstyring som ikke er kommersielle produkter, blir brukt til ren testing og pilotering, sier forretningsutvikler Trond Thorbjørnsen i Lyses Innovasjonsavdeling.

Hever verdien på boligen
Smartly, som er et datterselskap i Lysekonsernet, har over lengre tid opplevd en økende etterspørsel fra boligsameier over hele landet som har behov for å tilby lading av elbil. I tillegg til etterspørsel fra eksisterende boligsameier oppleves også forespørsler fra entreprenører og boligbyggere, samt bedrifter.
- Tendensen er tydelig, lading av elbil ses i sammenheng med annen nødvendig infrastruktur for beboerne, på lik linje med strøm og fiber, som bidrar til økt verdi av boligen, sier salgs- og markedsdirektør i Smartly, Ketil Granbakken.

Totalt skal 85 elbil-ladere testes ut mot prosjektet, 20 til privatkunder med enebolig, og 50 som skal inn i borettslagsløsninger. Vurderer ditt borettslag å anskaffe seg ladeanlegg kan det derfor være fornuftig å ta kontakt med Smartly. Smartly jakter nemlig borettslagskunder som kan få tilsvarende rabattordning på montering av nytt ladeanlegg. Resterende elbilladere skal selges sammen med Lyses solpakker.
 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS