Gir alt for FiberCupen

Rekordstor FiberCupen for femte gang

Det var dagen for å børste støv av gamle fotballkunster (noen mer rustne enn andre), og spille fotball til inntekt for en god sak. Hele 330 000 kroner ble samlet inn til Vardesenteret.

Sklitaklinger, svette drakter og store smil fylte Randaberg Arena da FiberCupen gikk av stabelen for femte gang fredag 30. september. Inntektene går til Vardesenteret ved Stavanger universitetssykehus, et senter for kreftrammede og deres pårørende. Se noen glimt fra dagen, og video under. 

FiberCupen er et samarbeid mellom Lyse og Viking som går tilbake til 2014. Initiativet var et kundearrangement for kunder og samarbeidspartnere av Lyse hvor det viste seg at kombinasjonen av fotball i en sosial setting og et seriøst foretak virkelig slo an. Lyse og Viking er glade for å kunne bidra til et veldedig formål.

FiberCupens Lyse-generaler, Bjørn Ketil Birkeland og Aadne Kaarvaag, har følgende å si om årets arrangement:

- Fantastisk! Det er helt utrolig å se så mange engasjerte mennesker samlet i Randaberg Arena for en god sak, og ikke minst er vi glade for å kunne gi 330 000 kroner til det viktige arbeidet Vardesenteret gjør.  

For Viking er også dette en stor dag, og et viktig formål å kunne gi litt drahjelp.

- Vi i Viking er med fordi «me bryr oss», og synes det er kjekt å bidra til et så flott arrangement som FiberCupen. Sammen med Lyse og øvrige samarbeidspartnere samler vi inn penger til en god, og viktig sak. Heia Viking og Heia FiberCupen, sier Eirik W. Henningsen, daglig leder i Viking.

Det første året deltok 24 lag. I år deltok hele 64 lag med 550 deltakere i Randaberg Arena. Finalen ble spilt på selveste SR-Bank Arena, hvor det var et lag fra SR-Bank/NorDan som stakk av med den store pokalen til slutt.

Kjekke fakta om FiberCupen

  • 110 kilo Idsøe-pølser
  • MANGE liter kaffe
  • 64 lag
  • 550 spillere
  • En alvorlig skade som førte til to døgn på sykehus. Mange strekkskader. 
  • Antall folk i sving: 25-30 stk
  • Penger i kassen: 330 000

 

Siste nyheter

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS