Ane Marte Hausken, Toril Nag og Tor Morten Osmundsen.
Adm.dir Ane Marte Hausken, styreleder Toril Nag og konstituert adm.dir Tor Morten Osmundsen i Lyse Fiber.

Osmundsen til Lyse Fiber

Tor Morten Osmundsen er ny konstituert administrerende direktør i Lyse Fiber ut året.

Ane Marte Hausken går ut i fødselspermisjon, og Tor Morten Osmundsen er konstituert administrerende direktør ut 2018. Han er ny i stillingen, men på ingen måte ny i Lyse. Tor Morten Osmundsen har bakgrunn som administrerende direktør i Skangass, deleid Lyse-selskap, og det er derfor en godt forberedt vikar som kommer inn.
- Med erfaringen fra Skangass kjenner jeg både ledelse og en del medarbeidere fra før. Jeg ser frem til å fortsette det gode samarbeidet, sier Osmundsen.

Når det gjelder Lyse Fiber, er det nærheten til kunder og den dynamikken som oppstår der, han gleder seg mest til å gå inn i.
​- Teknologisiden og muligheten det gir, er også spennende. Det er mange flinke folk i Lyse Fiber som jeg ser frem til å lede, og forhåpentligvis inspirere til fokus og forenkling for kundene, sier Tor Morten.

Toril Nag, konserndirektør for Lyses televirksomhet og styreleder i Lyse Fiber, er godt fornøyd med at Osmundsen kommer inn i Lyse Fiber.
- Lyse Fiber er et stort og svært viktig selskap i vår televirksomhet. Tor Morten er en erfaren leder som i tillegg kjenner Lyse-systemet godt. Med erfaring fra teknologi, konkurranseutsatt næring, og mange års ledererfaring, passer han godt inn i våre tanker om hvordan Lyse Fiber skal fortsette å utvikle seg og vokse i 2018, sier Nag. 
 
Tor Morten Osmundsen er siviløkonom med over 30 års leder- og utenlandserfaring fra blant annet Statoil, ABB, Laerdal Medical og Skangass.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS