NM collage

Nyskapende norgesmesterskap

Kajakkpolo, cricket, baseball og droneracing er noen av idrettene som skal kåre norgesmestere i våre eierkommuner under NM-veka.

Glem fotball, ski og friidrett for et øyeblikk – her er det et rikholdig utvalg av idretter du sjelden hører om som skal stå i sentrum. 1400 deltakere skal kjempe i 24 ulike idrettsgrener når NM-veka går av stabelen i Rogaland 15.-19. august. Åtte kongepokaler skal deles ut, og 16 ulike idrettsforbund arrangerer sitt NM – samtidig!

NM-veka er et samarbeid mellom NRK og Norges idrettsforbund, og blir den 5. sommeruken i NRKs tv-satsning. Idrettsutøverne tar opp stafettpinnen etter blant annet Lars Monsen, og NRK skal dekke mer enn 30 timer med idrett direkte fra arenaene. I tillegg blir det kveldsmagasin i studio fra Randaberg, Sandnes, Sola og Stavanger. Publikum får også muligheten til å prøve seg i idretter litt utenom det vanlige.

- Det er ekstra kjekt at Lyse er samarbeidspartner når det er fire av våre eierkommuner som er vertskap, og vi håper at dette blir starten på en ny tradisjon for sommeraktiviteter. Det er ikke alltid lett for mindre idretter å få eksponering, så dette blir en flott anledning for barn og unge å se at det finnes et mangfold av idretter i tillegg til de mer tradisjonelle vi kjenner fra før, sier Cathrine Suttie, sponsoransvarlig i Lyse.

Lyse og Altibox leverer fiber til arrangementet som gjør at NRK kan bygge et nett mellom arenaene og dermed gi NRK besparelse på både mannskap og utstyr. Fiberleveransen sikrer også at NRK-sendingene kan overføres fra idrettsarenaene til der du er – stødig og uten avbrudd.

- Vi gleder oss til den offisielle åpningen av NM-veka i Sandnes, og ønsker alle utøvere lykke til i sine idretter, sier Cathrine Suttie.
 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS