Altibox lanserer fem strømmetjenester i sitt nye underholdningsunivers. Skjermdump av Toonix fra HBO.
Altibox lanserer fem strømmetjenester i sitt nye underholdningsunivers. Toonix fra HBO Nordic er allerede lansert.

Nye strømmetjenester lansert

Altibox lanserer fem strømmetjenester i sitt nye underholdningsunivers. Et forsterket utvalg på flere tusen serier og filmer gjør tv-skjermen om til en digital lekeplass for kundene.

- Dette er en betydelig utvidelse av vårt tv- og underholdningstilbud, og er gode nyheter for alle som setter pris på friheten til å velge innhold. Kundene får tilgang til et enda større utvalg av kjente serier og filmer for både barn, ungdom og voksne. Innholdet i de fem nye strømmetjenestene blir valgfritt tilgjengelig i nye Altibox TV for kundene som ønsker det, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox. 

Skjermbilde av  ABC Studios på nye Altibox TV.Toonix fra HBO først ut
Strømmetjenestene NRK, NRK Super og HBO Nordic er allerede integrert i nye Altibox TV. Nå er fem nye strømmetjenester i ferd med å bli bygd inn i underholdningsuniverset. Gjennom et enkelt poengsystem kan hver av disse velges inn i tv-tilbudet for kunder med nye Altibox TV.

Først ut er HBO Nordic-utvidelsen Toonix, som er et helt nytt innholdsbibliotek for barn i alderen 3-12 år. Tjenesten inneholder populære titler som Looney Tunes, Lego Ninjago og Scooby-Doo, og klassikere som Pippi Langstrømpe, Albert Åberg og Mummitrollet. Tirsdag 5. desember blir Toonix tilgjengelig for kunder som har valgt å ha HBO Nordics som en del av underholdningstilbudet fra Altibox.

Strømmetjenesten Disney Channels Xtra blir tilgjengelig før jul, og i løpet av vinteren følger Disney Movies on Demand, ABC Studios on Demand og Viasat Filmfavoritter etter. Hver av disse tjenestene rommer kjente film- og serietitler av høy kvalitet. Kundene kan dermed se populære titler som Grey’s Anatomy, Pirates of the Caribbean, Småkryp, Biler og Skjønnheten og udyret. 

Én fjernkontroll til alle apper
Ved hjelp av globalt søk, anbefalt-lister og forenklet design er den store mengden innhold fra disse strømmetjenestene enkelt tilgjengelig for både små og store via fjernkontrollen. 
- Denne måten å integrere innhold på er en av grunnsteinene i vår fleksible tv-løsning. Kundene får tilgang til innhold på kryss og tvers av apper, tv-kanaler og tjenester, og kan raskt manøvrere seg frem ved hjelp av én og samme fjernkontroll, sier Lundbakk. 

Alle tv-abonnement fra Altibox inkluderer poeng som gir kundene valgfrihet til å sette sammen sitt eget underholdningstilbud blant tv-kanaler og strømmetjenester. Kundene har også mulighet til å kjøpe ekstrapoeng, og dermed få tilgang til enda mer innhold enn det som er inkludert i abonnementet.
- Vi føler oss sikre på at denne omfattende utvidelsen av underholdningstilbudet vårt er i tråd med folks nye tv-vaner. Kundene vil ha enkel og rask tilgang til det beste innholdet, og ønsker å se det på det tidspunktet de selv ønsker, sier Lundbakk.  

Les mer om nye Altibox TV:
https://www.altibox.no/privat/tv/fremtidenstv/
https://www.altibox.no/velgselv

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS