Sander i ny refleksvest

Ny høst med synlige 1. klassinger

Høsten er i ferd med å avløse sommeren, og like sikkert som at det blir mørkere, er det at 1. klassingene får refleksvester fra Lyse.

Hver morgen tasser små barn til skolen langs trafikkerte veier. Uten refleks er man langt mindre synlig – og tilnærmet usynlig på de mørkeste morgenene. De myke og umistelige fem- og seksåringene som er så små i forhold til den altfor store sekken, og som gjerne ikke er vant med å gå alene.

For 17. år på rad deler Lyse ut refleksvester til ca 5000 førsteklassinger i regionen.

– Refleksvester til 1. klassingene en av aktivitetene vi i Lyse er aller mest glad i – dette er Lyse sitt lille men viktige bidrag for en tryggere skolevei. Vi bryr oss, og kjenner på at barna er «litt våre» som innbyggere i en av Lyses 16 eierkommuner, forteller Cathrine Suttie, sponsoransvarlig i Lyse.

Nytt av året er at refleksvestene deles ut i små gymsekker i stedet for enkeltvis pakket i plastikk slik som tidligere. Sekkene kan gjenbrukes til nettopp gymtøy eller som skopose – et miljøvennlig grep som vi håper blir verdsatt.

Til slutt en påminnelse til oss voksne bilister:
- Vis hensyn i trafikken. Og vær et godt forbilde med å selv ta på refleks eller refleksvest, oppfordrer Cathrine Suttie. 
 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS