Lyser ut trainee stillinger

Lyse Elnett starter et nytt trainee-program. Målet er å ta inn 4 kandidater som skal innom alle avdelinger i selskapet. Søknadsfrist er 20. januar.

Elektrifisering og det grønne skiftet som det har vært snakket om en stund er nå startet for fullt. Det oppstår nye utfordringer når produksjon skjer lokalt, lasten i strømnettet svinger i løpet av døgnet og året, og retning på last skifter. Målet er at vi gjennom traineeprogrammet skal utvikle den nødvendige og gode kompetansen som vi trenger for å lykkes med de oppgavene vi står foran, sier administrerende direktør Håvard Tamburstuen.

Det er han som har tatt initiativet til det nye programmet. Varigheten på programmet vil bli tilpasset den enkeltes bakgrunn, men vil typisk vare mellom to og tre år. Deretter får kandidaten fast jobb i en av Lyse Elnett sine avdelinger basert på vårt behov og kandidatene sine ønsker.

Ved å være innom alle avdelinger får en trainee innsikt og forståelse for at jobben som en ansatt utfører også har betydning for andre sider av driften.

Nyutdannede og kandidater med 1-2 års arbeidserfaring er aktuelle søkere. De vi søker etter har relevant utdanning innen elkraft, fornybar energi, energi og miljø, industriell økonomi eller tilsvarende studieretninger på bachelor- eller masternivå.

Kandidatene vil være innom avdelingene montasje, nettplan, prosjektstyring, drift og vedlikehold, økonomi og rammebetingelser, samt virksomhetsutvikling.

Du kan se hele stillingsannonsen og sende søknad her.
 

Lyse Elnett rekrutteringsfilm from Lyse TV on Vimeo.

 

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS