Sondre Justad på Utopia i 2018. I år arrangeres festivalen 23-24. august utenfor Stavanger konserthus.
Sondre Justad på Utopia i 2018. I år arrangeres festivalen 23-24. august utenfor Stavanger konserthus.

Lyse sponser sommeren

På med hatten og solbrillene! Sleng deg inn i årets vell av heftige, herlige og helteaktige arrangement sammen med Lyse. Vi er der det skjer, og håper at du også er det.

Vår og sommeraktivitetene våre er vi allerede kommet langt med og i løpet av de neste ukene er det litt av hvert som foregår. Her får du en liten oversikt over hva som skjer i regionen denne sommeren.

Lyse har blant annet vært med på Mablis-festivalen som gikk av stabelen 14-15. juni i Vålandsskogen. De to første ukene i juni ble det også arrangert Altibox Norway Chess i Stavanger, med Altibox som hovedsponsor. 23. juni ble Kreftomsorg Rogaland invitert med som hedersgjester på kampen mellom Viking og Bodø/Glimt. Lyse var tilstede for å skape en minnerik opplevelse. 26-30. juni ble NM-veka arrangert, med norgesmesterskap i hele 39 idretter. Lyse var synlig gjennom profilering på flere av aktivitetene.

Blinkfestivalen og Lysebotn opp

HVA: I flere år på rad har Sandnes sørget for et liv og røre av en annen verden når verdens skihelter kommer til sykkelbyen for å gå på ski. Arrangementet tiltrekker store folkemengder som spres utover regionen, fra Sandnes, ut på Jæren og til Lysebotn. Og når hårnålssvingene skal tilbakelegges på rulleski blir det med Lyse og Altibox godt synlig både langs løypa og på startnumrene! Lysebotn opp foregår torsdag den 1. august. Mer informasjon finner du på blinkfestivalen.no

HVOR: Lysebotn, Sandnes og Gjesdal

NÅR: 31.juli  3. august

Team championships 1st league

HVA: Sandnes Idrettslag har gjort seg svært godt bemerket de siste årene med fabelaktige brødre fra Lura. I tillegg har idrettslaget sørget for flere store arrangement som Sandnesløpet som var denne våren, og EM i friidrett for to år siden. I år går sandnes Idrettslag enda et hakk videre når de inviterer til Europamesterskap for landslag i friidrett. Lyse er hovedsponsor, og vil være godt synlig med konsernets tre merkevarer gjennom arenaskilt, bannere og flagg. Lyse er også tilstede med stand og konkurranser - og har t-skjorter til alle barn med "Heia Norge" på brystet. Mer informasjon finner du på sandnes2019.no.

HVOR: Sandnes stadion

NÅR: 9.  11. august

Tomatfestivalen

HVA: Mer enn 80 prosent av norsk-produserte tomater kommer fra Rogaland, og flesteparten av disse er fra Finnøy. Det er derfor ikke unaturlig at øysamfunnet har sin egen tomatfestival  og denne støtter Lyse opp om. På Tomatfestivalen får du i år treffe både autofil-reporter Jan Erik Larsen og Landbruks- og matminister Olaug Bollestad for å nevne noen, i tillegg til å oppleve smaken av norske tomater, mangfoldet som finnes, de dyktige gartneriene og så blir det festival, med alt det innebærer! Mer informasjon finner du på tomatfestivalen.no.

HVOR: Finnøy

NÅR: 15.  18. august

Lyse spirer

HVA: Konsernets eget sponsorprogram for barn og unge i Sør-Rogaland! En million kroner er potten som hver år gjøres tilgjengelig for lag, foreninger, korps, ballett og alt mulig annet som barn og unge boltrer seg med av organiserte fritidsaktiviteter. Ansatte kan selvsagt søke for sine barn og barnebarn på lik linje med alle andre i Sør-Rogaland. Nye håndballer, klarinett, lavvo eller turndrakter? Søk på 3000,- 5000,- eller 7000,-. Mer informasjon finner du på spirer.lyse.no

TO SØKNADSFRISTER GJENSTÅR FOR 2019: 15. oktober og 31. desember 

Utopia

HVA: Så fikk Stavangerregionen nok en jysla god grunn for at folk skal komme til sentrum for å høre skikkelig god musikk. Utopia foregår i atriet utenfor Stavanger konserthus med scene mot byfjorden. Omgivelsene er magiske og innholdet verdt å vente på. Lyse er tilstede for å løfte frem strømavtalen Lyse Ung  vår digitale strømavtale for deg mellom 18 og 34 år. Mer informasjon finner du på utopiafest.no.

HVOR: Stavanger konserthus

NÅR: 23.  24. august

Refleksvester til 1. klasse

HVA: Hvert år for cirka 100 skoler til sammen i overkant av 5000 refleksvester. 16 kommuner med 350 000 innbyggere eier Lyse. Alle disse kan si at selskapet er "litt mitt". Vi bryr oss om alle fem-seksåringene og kjenner på at de er "litt våre". Vesten får de sammen med en retrorefleks oppi en gympose som er beregnet på gjenbruk. Denne aktiviteten er et veldig godt eksempel på hvordan Lyse yter samfunnsansvar også gjennom sponsorater, og det er et prosjekt vi er veldig stolte over. 

HVOR: Barneskoler i alle Lyses eierkommuner

NÅR: Hvert år ved skolestart

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS