Lyse sider og gratis refleksvest

Lyse og refleks hører sammen. I anledning refleksens dag kommer også en ny utgave av Lyses internmagasin Lyse sider, sammen med en refleksvest til mottakerne. Lyse i mørket er vårt stikkord denne gang.

Forsiden av denne utgaven av Lyse sider prydes av glade barn i gule vester i anledning refleksens dag. Temaet er viet god plass i magasinet nettopp for å vise hvor viktig det er. Lyse sider går ut til 1800 mottakere, der 1100 er ansatte i Lyse. Denne gang får alle som mottar magasinet også en refleksvest i voksen størrelse i anledning vårt samfunnsangasjement som leverandør av refleksvester til førsteklassinger.

– Lyse og refleks hører sammen. Det er en del av vårt samfunnsansvar å dele ut refleksvester slik at flere blir sett i mørket. En fotgjenger med refleks gir bilisten åtte sekunders ekstra reaksjonstid i mørket. Det vikigste for oss er at barnas sikkerhet blir ivaretatt, sier Cathrine Suttie, sponsoransvarlig i Lyse. 

Ifølge tall fra Trygg Trafikk er det kun fire av 10 som bruker refleks. Voksne er dårligst på refleksbruk, men passer heldigvis på at barna har refleks i høstmørket.

I Lyse sider kan du også lese om en entusiastisk HR direktør som slapper av med å spille Chopin, eller om en av våre ansatte som har laget sin egen bakeblogg med stor suksess. Hvilken vei går Smartly og se hvordan fiber er godt for både mennesker og dyr, dette og mye mye mer.

 

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS