Lysebotn. Foto: Kristoffer Ryde
Solen er på vei opp bak fjellene når båten glir innover en stille fjord på vei mot Lysebotn. Foto: Kristoffer Ryde

Lyse på ONS: Smart balansering

Balansekunstneren Eskil Rønningsbakken opptrer på standen for å dramatisere vannkraftens fremtidige rolle i Europa.

Mandag 27. august åpner ONS 2018. For Lyse er ONS en relevant og interessant arena der vi får anledning til å presentere oss selv og våre løsninger for et bredt publikum, og vi er naturligvis plassert i Clean Energy Park, fornybarparken, rett ved Centre Court. Lyse har vært godt representert i komitèarbeidet, og skal ha foredrag både under Teacher's Classroom ved Dagfinn Wåge, leder for FoU og Innovasjon, og i Centre Court ved Toril Nag, konserndirektør tele. Lyse er også en av hovedsamarbeidspartnerne i ONS Young.

‘Innovate’ er hovedtema for ONS 2018. 17. september åpnes det nye kraftverket i Lysebotn. Dette markerer vi på årets Lyse-stand ved å vise den framtidige rollen ren norsk vannkraft kan, og vil spille i Europa. For å dramatisere balansen mellom Lysebotn og Europa har vi invitert den anerkjente balansekunstneren Eskil Rønningsbakken til å ha to daglige opptredener på standen vår.

- Dette vil forsterke budskapet vårt om at vi mener Lyse og norsk vannkraft kan spille en rolle i å gjøre Europa litt grønnere, sier eventansvarlig Marianne Langeland.

Rønningsbakken opptrer klokken 10.30 og 13.30 hver dag - vi gleder oss til å se deg på standen. 

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS