Lyse har inngått en langvarig kontrakt med Nærbø IL, klubben i Hå med mer enn 1000 medlemmer.
Lyse har inngått en langvarig kontrakt med Nærbø IL, klubben i Hå med mer enn 1000 medlemmer.

Lyse og Nærbø Idrettslag inngår langvarig samarbeid

Nærbø Idrettslag kan stolt presentere Lyse som ny hovedpartner for klubbens breddeavdeling. Samarbeidet starter opp 1.januar 2020, og gjelder for alle breddeidretter - fotball, håndball, ishockey, innebandy og basketball.

Nærbø IL ble stiftet i september 1923 og har siden den gang hatt stor betydning for samhold og fellesskap i bygda. Klubben har ca 1500 aktive medlemmer hvorav omkring 1000 av dem er barn og unge, og det nye samarbeidet innebærer at alle breddeavdelingene skal spille med Lyse-logo på drakten fra neste år av. 

– Nærbø IL er en flott og solid klubb som engasjerer bredt, så nå gleder vi oss til å bli med på laget for å støtte opp om det gode arbeidet som gjøres for klubbens barn og unge. Lyse er eid av 16 kommuner i Sør-Rogaland, og vi har en tid ønsket oss en sterkere tilstedeværelse i sørfylket. At det ble Nærbø IL synes vi er veldig stas, forteller Cathrine Suttie, sponsoransvarlig i Lyse. 

Nærbø IL sitt fremste mål er legge forholdene til rette for et godt miljø, mye aktivitet - og å skape mange flere positive opplevelser og stolte øyeblikk for alle som er direkte eller indirekte involvert i idrettslaget. Lyse blir med inn i idrettslaget sitt 100-årsjubileum i 2023. At avtalen med Lyse har et langsiktig perspektiv, gir klubben et godt og stødig fundament på sponsorsiden.  

– Lyse er en stor regional og nasjonal aktør, og vi i Nærbø Idrettslag er stolte av at valget falt på oss. Gjennom samarbeidet skal vi jobbe for å være gode lagspillere og ambassadører for hverandre. Konsernet og klubben står på felles verdigrunnlag hvor samfunnsengasjement og inkludering står sentralt, så dette tror vi vil bli veldig bra, sier markedssjef i Nærbø IL, Jonas Edland. 

Nærbø IL takker Lyse for at konsernet vil være med å løfte klubbens barne- og ungdomsavdelinger, og ser frem til et godt samarbeid med mange nye Stolte Øyeblikk. 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS