Aina Serigstad og Berge Opstad Rugland
Aina Serigstad og Berge Opstad Rugland er klare for å stå på stand for Lyse.

Lyse møter morgendagens behov

Tirsdag åpnes dørene for Nordic Edge Expo i Stavanger Forum. Lyse blir å finne i “Urban Energy”-paviljongen med temaet «We ❤ tomorrow».

Nordic Edge Expo 24.-26. september er Nordens viktigste møteplass for alle som er opptatt av å utvikle bærekraftige og gode byer å bo og leve i. Teknologi er en del av hverdagen i alle faser av livet, men smarte byer handler først og fremst om menneskene som bor der. Derfor er temaet for Nordic Edge Expo 2019: Life actually.

Hvordan møter Lyse morgendagens energibehov? Elektrifisering, teknologi og smart energibruk står i sentrum når Lyse rigger seg for det fullelektriske samfunnet. Innovasjon, fornybarhet og bærekraft for morgendagens innbyggere i morgendagens kommuner er en naturlig del av Lyses kultur.

– I et sentrum er ofte torget stedet man møtes, og det er en folkelig samlingsplass for store og små hendelser. Med dette som utgangspunkt ønsker vi velkommen til vårt eget «Lyse-torg». Her vil lagspillere fra konsernet være klare til å ta imot besøkende i våre fire torgboder som representerer våre forretningsområder. Midt på torget vil det være en scene, og hvor det i løpet av dagene vil det være spennende faglige- og underholdende innslag. Vi gleder oss, sier Marianne Langeland, eventansvarlig og prosjektleder for Nordic Edge i Lyse. 

Aina Serigstad fra Lyse Elnett og Berge Opstad Rugland fra Lyse Energisalg er to av de som skal stå på stand for Lyse. De gleder seg til å komme i gang.

– Det blir spennende. Jeg gleder meg til å snakke om lading, sol og elektrifisering med de som besøker oss på standen, sier Berge, som til daglig er porteføljeansvarlig for storkunde. 

– Veldig kjekt å få fortelle om prosjektene og innovasjonen vi gjør i Elnett, sier Aina, som til daglig jobber med Elnett21 og FoU Smarte enheter. 

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS