Bilder fra vårprogrammet ved Rogaland Teater

Lyse inviterer til teater

De neste tre årene kan skoleklasser fra videregående og universitet søke om 1800 billetter til teaterforestillinger.

Rogaland Teater har vært en solid og spennende samarbeidspartner lenge. Lyse har en lang tradisjon for å være en samfunnsbygger. Målet vårt er å bidra til livskvalitet og konkurransekraft i regionen. Vi har en visjon om å være mer enn et selskap, både for de 16 kommunene som eier oss, og for våre kunder, ansatte – og oss som ellers bor her. Dette skal også speiles i våre engasjementer – så gjennom et spennende samarbeid med Rogaland Teater har vi nå lagt til rette for at elever og studenter fra VGS-nivå til universitet kan søke om billetter på deres oppsetninger.

- Kultur er en svært viktig del av Lyses sponsorsatsing. Med sitt varierte program for barn, ungdom og voksne - av tragedier, komedier og samfunnskritiske oppsetninger, bidrar Rogaland Teater til at vi får oppleve noe som beveger oss og berører oss. At Lyse kan bidra med å legge til rette for at elever/studenter får se gode og relevante teaterstykker med høy kvalitet på Rogaland Teater synes vi er veldig meningsfullt, sier Cathrine Suttie, sponsoransvarlig i Lyse.

I 2017 ble det vist over 500 forestillinger på teateret, og cirka 90 000 løste billett. Rogaland Teater utmerker seg ikke bare i egen region, men også seg nasjonalt, noe som bekreftes blant annet gjennom Heddapriser. Det viser at teatrets ambisjoner gir gode resultater og leverer på sitt oppdrag om å formidle fortellinger.

- Det unge publikummet er dårligst representert i teatret, og spesielt i alderen 15-30 år. Derfor er det gledelig at vi i samarbeid med Lyse kan jobbe for å styrke unge menneskers posisjon i scenekunsten både som publikum, kritikere og premissleverandører, sier teatersjef Arne Nøst.

Vil du søke?

600 billetter skal deles ut hvert år i tre år, og lærere/klassekontakter søker på vegne av sine elever. Kunne du tenke deg å ta med en klasse på Hedda Gabler, Orlando, Diktatoren eller noe annet spennende fra vårprogrammet? Trykk på søknadsskjema.

Første søknadsfrist er 1. mars, og klasser som får tildelt billetter blir kontaktet innen 15. mars.

 

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS