Lyses første gruppe med graduates: Fra venstre Silje Bergeland, Cathrine Knag, Frøy Helle, Emilie Ellingsen, Snorre Aven, Maria Eriksen, Steinar Halsne og Espen Sønneland.
Lyses første gruppe med graduates: Fra venstre Silje Bergeland, Cathrine Knag, Frøy Helle, Emilie Ellingsen, Snorre Aven, Maria Eriksen, Steinar Halsne og Espen Sønneland.

Lyse i gang med program for graduates

Mer innsikt, økt motivasjon og mer selvinnsikt var noe av det mastergrads-studentene tok med seg hjem etter å ha deltatt i Lyses program for graduates.

Det er første gang Lyse skal ha inn såkalte «graduates» med hjemmel til å ta inn to /tre personer. Disse får etter endt mastergrad, i sommer, tilbud om å være med på et rotasjonsløp mellom ulike selskap.

Det hele startet i romjulen da en gruppe utvalgte studenter kom til Lyse for en dags opplegg. – De hadde på forhånd fått en del informasjon, og basert på dette skulle de presentere Lyse og et område de fant interessant. I tillegg deltok de på et rollespill, gjennomgikk personlighetstester, og deltok på et sosialt opplegg, forteller HR koordinator Marte Mellemstrand.

Om kort tid kommer gruppe nummer to som skal ha det samme opplegget.

Studenter kom fra hele landet med studier innen økonomi, IT, jus, elkraft og ingeniør-rettede fag. De som til slutt blir valgt ut til å være med på Lyses graduates-opplegg vil selv bli viktige bidragsytere til hvordan det hele skal legges opp. – Vi skal dra dem med i starten, men etter hvert kan de selv være med og påvirke opplegget, forteller Mellemstrand.

Graduates-programmet som kjøres i løpet av to dager blir gjort i samarbeid med Assesit. Totalt kom det inn 98 søkere etter at opplegget var godt markedsført ved universitetene i Bergen, Trondheim og Stavanger, samt gjennom film og annonse.

-For oss i Lyse er dette en veldig fin måte og bli kjent med studentene på og foreløpig ser det ut til at det er gjensidig, sier Mellemstrand fornøyd.

Siste nyheter

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS