Lyse har nå mer enn 30 hurtigladere å tilby kunder med elbil. I 2018 har det blitt installert i alt 16 stykker på strategiske steder.
Lyse har nå mer enn 30 hurtigladere å tilby kunder med elbil. I 2018 har det blitt installert i alt 16 stykker på strategiske steder.

Lyse fortsetter å tilby hurtiglading - to nye på Bryne

Når nye hurtigladere nå er åpnet sentralt på Bryne, har elbilkjørere mulighet for å benytte Lyses hurtigladere for elbil i hele regionen.

I takt med at salget av antall elbiler øker jevnt og trutt her i regionen, følger Lyse opp med hurtigladere. I løpet av året er det installert 16  hurtigladere fordelt i regionen. I alt tilbyr Lyse nå 30 hurtigladere for elbilkunder.

I dag ble hurtiglader nummer 15 og 16 åpnet på Bryne.

- I løpet av året har vi etablert hurtigladere for elbil på flere strategiske plasser der hurtigladerne kan komme til nytte både for de som bor i nærheten og for forbipasserende. De foreløpige tallene viser at bruken er sterkt økende, noe vi tar som et godt tegn på at hurtiglading dekker et økende behov, sier Trude Marit Risnes, Adm direktør i Lyse Energisalg.

Et utvidet tilbud av hurtigladere er avgjørende for å oppnå ønsket mål om elektrifisering av transportsektoren.  

Lyse har i mange år hatt en hurtiglader plassert utenfor rådhuset på Bryne. Det har vært et stort behov for for en utvidelse ettersom det er svært sårbart å kun ha en hurtiglader her. Med et godt sammarbeid, og med økonomisk støtte fra Enova har Time kommune og Lyse nå etablert en helt ny ladestasjon. Prinsippet med gjennomskjøring, slik det er på Jernbanelokket, skal nå gjøre det enda mer tilgjengelig og enkelt å lade elbilen.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS