Søndag er Viking klar for å spille sin aller siste seriekamp i år. Lyse støtter opp om arrangementet med billetter til en hel horde barn og unge.
Søndag er Viking klar for å spille sin aller siste seriekamp i år. Lyse støtter opp om arrangementet med billetter til en hel horde barn og unge.

Gir Viking-kamp til 3500 barn og unge

Når Viking møter Rosenborg på søndag, sitter det minst 3500 barn og unge blant publikum, med billetter fra Lyse – klare for en gratis og forhåpentligvis minnerik kampopplevelse.

- Det regionen er opptatt av er vi opptatt av, sier sponsoransvarlig i Lyse, Cathrine Suttie som søndag sender 3500 barn og unge av gårde på kampen mellom Viking og Rosenborg.  – Vi ønsker å bidra til å gi glede og skape samhold. Vikingavtalen er et godt verktøy for å få dette til, sier hun.

Denne søndagen er det ekstra kjekt å kunne bidra til at så mange får en kampopplevelse, og den er som kjent best på stadion. Suttie aner et snev av cupfeber i regionen og kjenner forventningen brer seg dess nærmere vi kommer selve cupfinalen den 8. desember.

Lagspillere i regionen
De siste ukene har søknader fra en hel rekke lag og foreninger i Lyses eierkommuner strømmet på. For én søknad har mange lag og foreninger fått 25 billetter. Interessen har vært enorm og viser et voldsomt initiativ for Viking. De opprinnelige 1000 billettene ble raskt til 3500 billetter. I avtalen med Viking har Lyse flere aktiviteter som ikke bare treffer A-laget, men bredden.

- Vår ambisjon er at Viking skal bety mest mulig for flest mulig. Med den målsettingen er det kjekt for oss at Lyse inviterer jenter og gutter fra klubbene i regionen til den siste hjemmekampen. Vi gleder oss til å ta imot dem,  og gi dem en god opplevelse, sier Eirik Henningsen, daglig leder i Viking.

Siste kamp
Søndagen benytter også Lyse til å være med å takke for alle årene Andre Danielsen har satt sitt fotavtrykk på stadion. Mange magiske øyeblikk fra han som har spilt aller flest kamper for Viking, en solid og bra lokal kar som vil savnes. Nå skal han videre og legger fotballen, i hvertfall på banen, bak seg. – Takk for all gleden du har gitt oss Andre!

PS;  – Husk at årets siste søknadsfrist for å søke om midler fra Lyse spirer er den 31.12.19! Søk her

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS