Forsand blir et nytt område der Lyse skal sikre strømforsyningen.
Forsand blir et nytt område der Lyse skal sikre strømforsyningen.

Forsand Elverk overtatt av Lyse

Ved årsskiftet ble Forsand Elverk en del av Lyse. De rundt 1000 kunder overføres dermed til oss, og vi ønsker dem velkommen.

- Når vi kom fram til at kommunen skulle selge elverket, så er vi glade for at det er Lyse som kjøper det. Vi har god kjennskap og relasjon til Lyse, og vet at de leverer tjenester av høy kvalitet. Vi er sikre på at vi er i gode hender. I tillegg muliggjør salget investering i varige verdier, eksempelvis fiberutbygging, sier ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad i Forsand kommune.

Lyse ønsker Forsand Elverk kunder velkommen
Forsand Elverk har hatt vel 1000 kunder og 100 nettstasjoner. Området Forsand Elverk dekker er stort i utstrekning og strekker seg fra Lysebotn og utover mot Forsand på begge sider av Lysefjorden. De ansatte er overført til Lyse Elnett.

- Kjøpet er i tråd med vår strategi om å bidra til konsolidering av bransjen. Vi er opptatt av at de ansatte skal føle seg velkommen hos Lyse Elnett og sikre at planlagte prosjekter, drift og vedlikehold av strømnett blir ivaretatt på en god måte, sier administrerende direktør Håvard Tamburstuen i Lyse Elnett. 

Informasjon til kunder i Forsand:
Faktura for desember 2018

Siste faktura fra Forsand Elverk kommer i januar og er for desember måned.  Dersom du har spørsmål til denne ta kontakt på tlf 51700150 (kl 08.00-15.30) eller på post@forsandelverk.no.

Faktura, forbruk, strømpris etc
Dersom du har spørsmål til forbruk, faktura som gjelder for januar 2019, skal flytte eller har andre spørsmål relatert til kjøp av kraft, så finner du informasjon på nettsiden til din kraftleverandør.

Strømbrudd, grave, bygge nytt
Skal du grave, rive, bygge nytt, ønsker å se kart over strømbrudd eller har andre spørsmål relatert til strømnettet, så finner du informasjon på www.lysenett.no 

 

Siste nyheter

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS