Fibercupen samler mange bedrifter

Fibercupen samler næringslivet til fotball for en god sak

Mer enn 10 000 besøkte Vardesenteret etter at Lyse og Viking engasjerte seg for å samle inn penger gjennom Fibercupen høsten 2015.

Gjennom Fibercupen engasjerte Lyse og Viking seg i Vardesenteret høsten 2015 - for å styrke tilbudet for kreftsyke og deres pårørende, og for å mobilisere kreftrammede menn som trengte et dytt bak. Siden har antallet besøkende til Vardesenteret nær doblet seg - og mennene har virkelig funnet veien til senteret. 

Dette er den positive baksiden av det som ellers er en dag der næringsliv, samarbeidspartnere og konkurrenter - nye og gamle kolleger møtes – på banen – til en real fotballkamp. Vi kaller det en vinn-vinn situasjon selv om det bare er ett lag som får den store pokalen som synlig bevis for at de har vunnet Fibercupen.

Det startet i det små

Fibercupen ble arrangert første gang i 2014. Dette var et initiativ for å få til et godt og velfungerende kundearrangement for kunder og samarbeidspartnere av Lyse. Interessen for arrangementet var åpenbart der, og kombinasjonen av fotball i en sosial setting og et seriøst foretak slo an.

Det første året deltok 24 lag og det ble spilt 40 kamper. I alt ble 75 000 kroner samlet inn og gitt til Rosa sløyfe-aksjonen.

I 2015 ble 300 spillere rekruttert - 36 lag - og 61 kamper! Fibercupen ble med andre ord doblet, både av antall deltakere, men også i verdi. 200 000 kroner ble overrakt til Rosa Sløyfe. I 2016 økte vi både antall lag og spillere og overrekkte nok en gang 200 000 kroner, denne gang til Vardesenteret, og det samme gjorde vi i 2017.

Vi er stolte over å kunne si at Fibercupen 2017 endte opp med å engasjere 59 lag, 103 kamper, 500 deltakende spillere (!) som i løpet av dagen satte til livs 210 kilo gode pølser sponset av Albert Idsø.

Fibercup i fem år

For det er dette konseptet Fibercupen handler om – et arrangement som ikke tjener penger, men som tar initiativet til å få til alt dette, ved hjelp av bedrifter som er med og støtter.

I år arrangeres FiberCupen for femte gang – og vi legger opp til et minst like godt arrangement, minst like mange lag – heltente spillere og engasjerte folk. Vi har sett det flere ganger før. Når folk kommer sammen, får på seg drakten og kjemper for laget sitt, oppstår det vi elsker å se - engasjementet! Og vi håper at det også denne Fibercupen vil føre til oppmerksomhet rundt Vardesenteret og penger for å utvikle dette fine tilbudet enda mer.

#me bryr oss – gjør du?

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS