Altibox-appen er nå tilgjengelig for Apple TV. Bilde av tv-skjerm som viser Altibox-appen på Apple TV.

Altibox på Apple TV

Altibox-appen er nå tilgjengelig for Apple TV. Det betyr at kundene kan strømme 76 tv-kanaler, og se alle sine opptak direkte fra Apple TV.

- Å kunne bruke Apple TV til å se på tv fra Altibox er noe mange har ønsket seg sterkt. Vi er glade for at vi nå er tilgjengelige på en ny plattform og dermed gir kundene økt valgfrihet til å strømme innholdet slik de ønsker, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk.

Tv i flere rom
Altibox-appen ble tilgjengelig for nedlastning på Apple TV torsdag 24. mai. Apple TV er en liten boks som kobles til tv på samme måte som en dekoder. Boksen inneholder en liten harddisk og et operativsystem med støtte for apper, og kobles til internett trådløst eller med kabel. 

Skjermbilde fra Apple TV.Altibox-appen kan brukes av alle kunder med abonnement på den nyeste tv-løsningen fra Altibox og enten fjerde generasjons Apple TV eller Apple TV 4K. Appen lastes ned kostnadsfritt fra App Store, og blir enkelt aktivert med samme brukernavn og passord som Altibox-kundene bruker på Min Side.

I Altibox-appen kan kundene se direktesendt tv, starte programmer forfra i opptil seks timer etter sendeskjema, sette programmer i opptak og spille dem av på den skjermen de ønsker. Et fåtall kanaler kan av rettighetsmessige årsaker kun spilles av i hjemmenettverket. De aller fleste kanalene kan imidlertid spilles fra hvor som helst i Norge med internettdekning, for eksempel på hytta.  
- Det betyr i praksis at Apple TV fungerer som en ekstra tv-dekoder med opptaksfunksjonalitet for kundene våre. Dette gir nye muligheter til å strømme og konsumere underholdningen på de store skjermene, og er spesielt nyttig for familier med behov for tv-er i flere rom, sier Lundbakk.

Økt valgfrihet og fleksibilitet
Produktdirektøren understreker at Altibox-appen vil få økt funksjonalitet i kommende oppgraderinger. Både programarkiv, tv-guide og direktetilgang til strømmetjenester som Disney Movies on Demand og ABC Studios On Demand via appen er under utvikling.
- For oss er det viktig å tilby Altibox-kundene underholdning fra øverste hylle på de skjermene de bruker hvor og når de vil. Nå som den nye Altibox-appen er på plass gleder vi oss over at kundene får større fleksibilitet enn noen gang når de skal se på tv-innholdet sitt, sier Lundbakk.

Samtidig som Altibox-appen nå er tilgjengelig på Apple TV, er Altibox TV også blitt tilgjengelig i en ny web-tv-løsning for nettleserne Google Chrome og Firefox på både PC (Windows) og Mac (OSX).  Altibox var den første tv-leverandøren i Norge som lanserte lineære tv-kanaler på datamaskin, nettbrett og smarttelefon. Altibox-appen lar kundene se på tv-kanaler og kjøpe eller leie filmer og serier fra hvor som helst i Norge med god internettforbindelse.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS