For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

  Samler europeisk telekombransje i Stavanger

  Den nye tv-opplevelsen fra Altibox høster internasjonal anerkjennelse. Nå arrangerer Altibox og Huawei en eksklusiv konferanse i Stavanger som en rekke større internasjonale operatører har takket ja til å delta på for å se nærmere på mulighetene innen innholdsdistribusjon.

 • Roboten Lysebot'en

  Robot kan bli krafthandler

  Et kraftmarked i rivende utvikling gjør at vi trenger flere automatiserte løsninger. Den første skarpe roboten er på plass i Lyse.

 • De tre styrelederne. Foto: Jan Inge Haga

  Lyse gjennom 20 år

  - Å sitte som styreleder vil jeg best beskrive som å være ”en fjern, men populær onkel for en veldig stor familie”, sier Ivar Rusdal (f.v). Hele historien får du i Lyse sider.

 • Bilde av Altibox-direktør Øyvind Lundbakk.

  Altibox på Apple TV

  Altibox-appen er nå tilgjengelig for Apple TV. Det betyr at kundene kan strømme 76 tv-kanaler, og se alle sine opptak direkte fra Apple TV.

 • Rogaland Teater

  Lyse inviterer til teater igjen

  Første runde med teaterbilletter til skoleklasser ble en kjempesuksess, og nå åpner vi for andre søknadsrunde. Kanskje er det din klasse som får denne gang?

 • Fagrafjell illustrasjon

  Åpne møter om konsesjonssøknader

  Lyse Elnett har søkt konsesjon om å få bygge nye 132 kV-linjer mellom Gilja og Seldal, og mellom Fagrafjell, Vagle og Stokkeland transformatorstasjoner. Det blir åpne møter om de to søknadene henholdsvis 24. mai og 23. mai.

 • - Nå er det bare å bruke hurtigladerne, oppfordret konserndirektør energi i Lyse, Leiv Ingve Ørke.

  Nå er det bare å lade!

  ​​​​​​​Tre nye hurtigladere for elbil ble i dag markert åpnet på Sola Lufthavn. Flere hurtigladere for elbil skal motivere drosjenæringen til å velge elektrisk. Hurtigladerne er et ledd i en viktig utvikling av en elektrisk transportsektor.

 • Altibox og NTE har en lang historie sammen, og har nå signert en avtale som forlenger samarbeidet. Bilde av administrerende direktør i Altibox, Thomas Skjelbred

  Altibox forlenger strategisk partnersamarbeid

  Altibox og NTE har en lang historie sammen, og har nå signert en avtale som forlenger samarbeidet. Avtalen gir over 40.000 NTE-kunder i Trøndelag tilgang til Altibox sitt bredbånd– og underholdningsunivers de neste årene.

 • Astrid Rebekka Norheim

  Ny direktør i Lyse Dialog

  Astrid Rebekka Norheim er ansatt som administrerende direktør i Lyse Dialog.

 • Harald Espedal er styreleder i Lyse. Kronikken er skrevet i forbindelse med bedriftsforsamlingen som ble avholdt den 25. 4 2018.

  Langsiktig eierskap sikrer velferdsproduksjon

  Styreleder Harald Espedal har her skrevet en kronikk om Lysekonsernet, tyve år etter at det ble etablert. Om et konsern i stadig utvikling, med gode resultat og en vellykket eierstruktur.

 • Bedriftsforsamlingen i Lyse hadde møte i dag.

  Nytt konsernstyre i Lyse

  Bedriftsforsamlingen i Lyse valgte onsdag 25. april nytt styre, og generalforsamlingen fastsatte utbyttet til de 16 eierkommunene til 500 millioner kroner.

 • Søren Harding

  Altibox og Søren sørger for Danmarks mest fornøyde internettkunder

  En fersk undersøkelse viser at Altibox Danmark scorer høyest på kundetilfredshet innen bredbånd. Det gir adm.dir i Altibox, Søren Harding, ekstra motivasjon til å vinne enda flere kunder.

Viser fra 97 til 108 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS