For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Egenberedskapen

  Du er en del av Norges beredskap

  Hva trenger du for å klare deg i eget hjem i 72 timer dersom strømmen går og vannet blir borte?

 • Forskningsprisen

  Lyses forskningspris til Eva Johansson

  Professor Eva Johansson er tildelt Lyses forskningspris for 2017 for sin forskning på våre yngste samfunnsborgere og deres liv i barnehagen.

 • Altibox-partnerskapet har landets mest fornøyde tv- og bredbåndskunder. Bilde av en ung og blid kunde fra Rogaland.

  Altibox-partnerne har landets mest tilfredse tv- og bredbåndskunder

  Altibox-partnerskapet gjør et byks i nasjonale målinger, og har nå de mest fornøyde tv-kundene i Norge igjen. For niende år på rad har fiberfamilien også de mest tilfredse bredbåndskundene.

 • Kåkå

  Kåkånomics med noe for alle

  - Programmet blir et puslespill med 70 biter hvor alle skal finne minst én bit de vil sette på plass, sier festivalsjef Jan Inge Reilstad om årets økonomifestival, der Lyse er en av sponsorene.

 • Konsernsjef i Lyse, Eimund Nygaard og Adm. dir i finske Gasum og styreleder i Skangas, Kirsti Johanna Lamminen under signering i dag.

  Lyse selger seg helt ut av Skangas

  Lyse har solgt sin resterende eierandel på 3o prosent i Skangas AS til det finske, statseide selskapet Gasum OY som nå eier 100 prosent av aksjene i Skangas.

 • FiberCupen

  Rekordstor FiberCupen for femte gang

  Det var dagen for å børste støv av gamle fotballkunster (noen mer rustne enn andre), og spille fotball til inntekt for en god sak. Hele 330 000 kroner ble samlet inn til Vardesenteret.

 • Flyfoto av eksisterende transformatorstasjon i Randaberg

  Må bygge nytt i Randaberg

  Det er behov for å øke kapasiteten i strømnettet mellom Stølaheia i Stavanger (ved Stokkavatnet), Harestad i Randaberg og Nordbø på Rennesøy. Lyse har åpent informasjonsmøte tirsdag 2. oktober kl 19.00 i kommunestyresalen i Randaberg for å informere om planene.

 • Foto: The Star Malaysia

  Rosa bygg over hele verden

  Oktober er Rosa sløyfe-måneden hvor det samles inn penger til brystkreftsaken. Vi farger Vålandstårnet rosa, men det er ikke bare norske bygg som skifter farge for en god sak.

 • Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

  Tv-opplevelse fra Altibox mot strømmen

  Et drøyt år etter lanseringen har allerede mer enn halvparten av tv-kundene tatt i bruk eller bestilt den nyeste underholdningsopplevelsen fra Altibox.

 • Illustrasjonav webkart

  Sikre løse gjenstander

  Det er varslet storm inn over Rogaland fredag ettermiddag. Lyse har kalt inn ekstra mannskaper på vakt i tilfelle strømbrudd skulle oppstå. Vi ber folk sikre løse gjenstander for å unngå at for eksempel trampoliner og plast blir tatt av vinden og havner på strømlinjer.

 • Erna trykker på knappen.

  Kraftverket Lysebotn 2 åpnet av statsministeren

  Lyses nye, fleksible og teknologisk avanserte kraftverk i Lysebotn, «Lysebotn 2», ble offisielt åpnet av statsminister Erna Solberg i dag.

 • Smar

  Klart for nytt Nordic Edge Expo

  25. september åpner Nordic Edge Expo dørene med ambisjoner om 5000 besøkende. Lyse er med som hovedsamarbeidspartner.

Viser fra 85 til 96 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS