For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • ONS teachers

  Kreativ problemløsning skaper innovasjon

  Kompetanse og endringsvilje stod på timeplanene da 100 lærere fra regionen satt på skolebenken i Teacher´s Classroom på ONS.

 • Eskil Rønningsbakken er fast underholdning på Lyse-standen under ONS.

  Verdenskjent artist på Lyse-stand

  I løpet av fire travle dager på ONS handler det om sikre at budskapene våre når frem. Det gjør vi i år ved å invitere til noe som er helt utenom det vanlige - nemlig en verdenskjent artist innen balansekunst. Eskil Rønningsbakken opptrer på Lyse-standen to ganger hver dag.

 • Eskil

  Lyse på ONS: Smart balansering

  Balansekunstneren Eskil Rønningsbakken opptrer på standen for å dramatisere vannkraftens fremtidige rolle i Europa.

 • - Resultatet reflekterer god underliggende drift i kjernevirksomhetene, sier konsernsjef Eimund Nygaard.

  Lyse med halvårsresultat på 520 millioner kroner

  Lyse-konsernet hadde et resultat på 520 millioner kroner i første halvår 2018, mot 492 millioner første halvår i fjor.

 • Illustrasjonsfoto av legging av gassrør

  Lekkasje fra gassrør

  En graveskade førte til lekkasje på et gassrør ved Sømme på Sola tirsdag kveld. Hovedventiler ble raskt stengt ned for å isolere rørdel som var skadet. Lekkasjen var under kontroll etter rundt en time.

 • NM mini

  Nyskapende norgesmesterskap

  Kajakkpolo, cricket, baseball og droneracing er noen av idrettene som skal kåre norgesmestere i våre eierkommuner under NM-veka.

 • Bilde fra live webkart som viser ikon for planlagte strømstanser to steder i Sør-Rogaland

  Få strømbrudd i Lyse-land

  Lyse sine kunder hadde i snitt 1,2 strømbrudd over tre minutter i 2017 når planlagte vedlikeholdsjobber telles med. Det er langt bedre enn gjennomsnittet for landet som er 2,2 strømbrudd per kunde. I snitt var en strømkunde uten strøm i en time og 16 minutter, mens det var vel tre timer som landsgjennomsnitt.

 • Charlotte Mehammer i Smartly skal sørge for at Finn Tollefsen og de andre beboerne i Solvang sameiet får en god opplevelse med sin nye energiløsning.

  Skal lade elbilene med solenergi

  De 19 leilighetene som ligger sentralt ved Løkkeveien i Stavanger blir i august piloter for EU-prosjektet Invade. Med tre solide batterier som skal lagre strøm fra solcellepanel, vil beboerne kunne lade elbilene sine med egenprodusert strøm, og trolig også få overflødig strøm som de kan velge hvordan de vil benytte.

 • Bilde av Toril Nag.

  Skal gi regjeringen transport-råd

  Konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag blir medlem i ekspertutvalg som skal gi regjeringen anbefalinger om teknologi og fremtidens transport-infrastruktur. 

 • Flyfoto av området ved Vedlandsåsen i Strand kommune

  Ny linje og stasjon ute på høring

  Det er behov for å bygge ny kraftlinje mellom Veland i Strand kommune og Hjelmeland, samt en ny transformatorstasjon på Hjelmeland. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har lagt melding om prosjektet ut på offentlig høring med høringsfrist 20. september.

 • Trude Marit Risnes er ny administrerende direktør i Lyse Energisalg.

  Ny administrerende direktør i Lyse Energisalg

  Trude Marit Risnes er ansatt som ny administrerende direktør i Lyse Energisalg med oppstart i september. – Jeg liker godt kunnskapsintensive bransjer og ser på det som et prestisjeprosjekt å få en lederrolle i Lyse.

 • Trond Thorbjørnsen i Lyse hadde morgenmøte med klima- og miljøministeren om elbillading i lyktestolper.

  ...og så kom klima-og miljøministeren

  Tidlig torsdag morgen - klokken 07:00 - troppet ministeren opp. Han hadde nemlig hørt rykter om en aldeles genial lyktestolpe- og ladeide for elbiler - og med seg i lommen hadde han 330 675 blanke kroner.

Viser fra 85 til 96 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS