For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Bilde av Thomas Skjelbred og Jan Grønbech.

  Altibox tilbyr Google Wifi til en halv million hjem

  Som første bredbåndsaktør i Europa inngår Altibox en avtale om å tilby Google Wifi til sine kunder. I løpet av sommeren får nye og eksisterende Altibox-kunder tilbud om markedets beste wifi-opplevelse for hjemmet.

 • Presentasjon på stor scene

  Internasjonal interesse for Lyse-initiativ

  Lyse Elnett har en ledende rolle innen digitalisering i nettbransjen. Denne uken holdt selskapet et innlegg på en konferanse i Rotterdam foran 200-300 tilhørere. Det er utviklet en ny åpen standardisert informasjonsmodell for strømnettet som ble presentert.

 • Illustrasjonsbilde av person på fjell som hopper av glede.

  Altibox klatrer på kundetilfredshet

  Som eneste aktør i bransjen ligger Altibox på topp 20 i Norsk Kundebarometers måling av kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

 • Skjermbilde av God Norsk.

  Altibox satser på norsk innhold med ny strømmetjeneste

  Gjennom strømmetjenesten Godt Norsk ønsker Altibox å gjøre norskprodusert innhold lettere tilgjengelig for nordmenn. Tjenesten representerer også en ny måte å finansiere norsk innhold på.

 • Bilde av Toril Nag.

  Toril Nag ny styreleder i IKT-Norge

  Konserndirektør Toril Nag i Lyse er valgt til ny styreleder i interesseorganisasjonen IKT-Norge.

 • Bedriftsforsamlingen i Lyse hadde møte i dag.

  Et godt Lyse-år i 2018

  Hva skal Lyse jobbe med de neste ti årene, hvor stort blir det endelige utbyttet til kommunene og hvordan stiller Lyse seg til vindkraft? Disse og langt flere spørsmål ble reist i salen da Lyse i dag avholdt sin årlige bedriftsforsamling for eierne.

 • Ordfører Jonas Skrettingland i Hå kommune markerer byggestart ved hjelp av en elektrisk minigraver.

  Første spadestikk for storstilt oppgradering

  I dag kunne Lyse Elnett og Jæren Everk ønske velkommen til spadestikk på nye Opstad transformatorstasjon samt ny 132 kV-kraftlinje mellom Opstad og Bjerkreim transformatorstasjon. Dette markerer starten på en storstilt oppgradering av overordnet strømnett som skal pågå de neste 10-20 årene i Sør-Rogaland.

 • Fibernedlegging.

  Lyse inviterer til fiberdugnad

  Rogaland har i dag en bredbåndsdekning på 89 prosent og har høyest dekning i landet på høyhastighets bredbånd. Likevel inviterer Lyse til dugnad for å få lagt også de siste bygdestrøkene i fylket vårt over på høyhastighets bredbånd.

 • Bilde av Thomas Skjelbred og Jan Troøyen.

  Altibox styrker seg i Møre og Romsdal

  Bredbåndskommunikasjon er i ferd med å bli en kritisk faktor for næringsutvikling og attraktive lokalsamfunn. Nå går infrastrukturselskapene Lyse og NTE sammen om en ny satsing for å tilby framtidsrettet fiberutbygging i Møre og Romsdal. Gjennom etableringen av Nordvest Fiber ønsker utbyggerne å tilby Altibox-tjenester i regionen.

 • Bilde av utøvere i eSerien.

  Altibox blir sponsor av e-fotballiga

  Altibox blir hovedsponsor av Norges første offisielle e-sportserie i fotballspillet FIFA. Navnet på den norske ligaen blir Altibox eSerien.

 • Konsernsjef Eimund Nygaard la i dag fram årsresultat for 2018.

  Årsresultat på 1,1 milliarder

  ​​​​​​​Rekordhøy vannkraftproduksjon og god operasjonell drift er de viktigste faktorene til at Lyse i dag kunne offentliggjøre et resultat på 1,1 milliarder kroner. Dermed vil konsernet totalt utbetale 715 millioner kroner for 2018 som går direkte til de 16 eierkommunene i Sør-Rogaland.

 • Bilde av representanter fra selskapene involvert i fusjonen.

  Viken Fiber og Fiber1 fusjonerer

  Det nye selskapet skal hete Viken Fiber, og blir Norges største fiberselskap.

Viser fra 73 til 84 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS