For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Toril Nag

  Med ansvar for fiber til folket

  Oljeselskapene hadde et skrikende behov for høy båndbredde og Lyse så mulighetene. ElTele Rogaland kom oljenæringens behov i møte.Les intervjuet med Toril Nag som nylig ble publisert i magasinet Lyse sider.

 • Kart tatt ut fra websiden med informasjon om strømbruddet.

  Kortvarig feil med ny teknologi

  Driftssentralen kunne på rekordrask tid sørge for strøm igjen til kunder i Stavanger sentrum siste lørdag i desember etter feil på strømkabel. Etter kun 10,5 minutter fikk kunder strømmen tilbake takket være ny teknologi som testes ut.

 • Fiber til alle

  Lyse inviterer både til dugnad og til jobbsøkere når det gjelder å sørge for fiber til alle. For å få til det må det gjøres en hederlig innsats, og flere flinke folk trengs på laget.

 • Betongelementer heises ned på byggeplass hvor nye Opstad transformatorstasjon bygges.Foto: Fredrik Ringe

  God framdrift på Opstad

  Byggingen av nye Opstad transformatorstasjon går etter planen. De første betongelementene ble heist på plass i desember, og snart er kabelkjelleren ferdig.

 • Foto: Rødne Fjord Cruise/Morten Sivertsen

  Fullelektrisk i Lysefjorden  

  Når turistene gjør sitt inntog til sommeren, er Rødnes nye elektriske hurtigbåt på plass i Stavanger Havn med ladeløsning fra Lyse. 

 • Nye drakter med Lyse som hovedsponsor ble lansert i Nye Loen på Nærbø i kveld. Med det har Nærbø IL og Lyse inngått en langvarig kontrakt med klubben i Hå.

  Lyse og Nærbø Idrettslag inngår langvarig samarbeid

  Nærbø Idrettslag kan stolt presentere Lyse som ny hovedpartner for klubbens breddeavdeling. Samarbeidet starter opp 1.januar 2020, og gjelder for alle breddeidretter - fotball, håndball, ishockey, innebandy og basketball.

 • Tester bruk av batteri

  Lyse Elnett deltar i forskningsprosjektet CINELDI som ledes av Sintef Energi og har et budsjett på 360 millioner kroner. I et pilotprosjekt blir batteri som spenningsstøtte testet ut i Sandnes.

 • - Kombinasjonen av de to undersjøiske kabelsystemene «NO-UK» og «Skagenfiber» vil skape robusthet og møte de stadig økende kravene til en førsteklasses digital infrastruktur i Norge.

  Altibox etablerer ny fibervei ut av Norge

  En ny fiberkabel mellom Norge og Danmark slutter ringen i Altibox sin nye fiber-ring Euroconnect-1. Når kabelen står ferdig i 2020 skal fiberen tilknyttes Altiboxnettet for å tiltrekke internasjonale datasenteraktører til Norge. Den nye strekningen vil dermed kunne bidra til betydelige forretningsmuligheter for Norge.  

 • Tre ansatte i gule Lyse-jakker og hjelm på befaring ved kraftlinje

  Lyser ut trainee stillinger

  Lyse Elnett starter et nytt trainee-program. Målet er å ta inn 4 kandidater som skal innom alle avdelinger i selskapet. Søknadsfrist er 20. januar.

 • Teknolgi og smarte byer

  Bereder grunnen for de store aktørene

  - Strømnett og tilgang til fiber blir den viktigste grunnen til at de store aktørene som Google og Amazon skal kunne etablere seg på Kalberg i Time kommune, sier Eirik Gundegjerde, direktør for strategiske prosjekter i Lyse. 

 • NorthConnect

  Lønnsom klimakabel

  - NVEs analyser viser at den planlagte strømkabelen mellom Norge og Skottland, NorthConnect, gir høy samfunnsøkonomisk lønnsomhet og grunnlag for god velferdsproduksjon. I tillegg er NorthConnect et meget godt klimatiltak som hvert år vil redusere klimautslippene i Storbritannia med omkring 2 millioner tonn CO2. Det er like mye som en million personbiler slipper ut i året, sier konserndirektør Leiv Ingve Ørke i Lyse.

 • Juledekorasjon med granbar og stearinlys i rød krukke med elektriske lys i bakgrunnen

  Tips for elsikker jul

  Julen nærmer seg med stormskritt og mange ser fram til en koselig julefeiring med sine nærmeste. Med enkle tips og råd unngår vi at desember også i år blir en måned med mange boligbranner.

Viser fra 73 til 84 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS