For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Bilde av Toril Nag.

  Skal gi regjeringen transport-råd

  Konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag blir medlem i ekspertutvalg som skal gi regjeringen anbefalinger om teknologi og fremtidens transport-infrastruktur. 

 • Flyfoto av området ved Vedlandsåsen i Strand kommune

  Ny linje og stasjon ute på høring

  Det er behov for å bygge ny kraftlinje mellom Veland i Strand kommune og Hjelmeland, samt en ny transformatorstasjon på Hjelmeland. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har lagt melding om prosjektet ut på offentlig høring med høringsfrist 20. september.

 • Trude Marit Risnes er ny administrerende direktør i Lyse Energisalg.

  Ny administrerende direktør i Lyse Energisalg

  Trude Marit Risnes er ansatt som ny administrerende direktør i Lyse Energisalg med oppstart i september. – Jeg liker godt kunnskapsintensive bransjer og ser på det som et prestisjeprosjekt å få en lederrolle i Lyse.

 • Trond Thorbjørnsen i Lyse hadde morgenmøte med klima- og miljøministeren om elbillading i lyktestolper.

  ...og så kom klima-og miljøministeren

  Tidlig torsdag morgen - klokken 07:00 - troppet ministeren opp. Han hadde nemlig hørt rykter om en aldeles genial lyktestolpe- og ladeide for elbiler - og med seg i lommen hadde han 330 675 blanke kroner.

 • Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

  Samler europeisk telekombransje i Stavanger

  Den nye tv-opplevelsen fra Altibox høster internasjonal anerkjennelse. Nå arrangerer Altibox og Huawei en eksklusiv konferanse i Stavanger som en rekke større internasjonale operatører har takket ja til å delta på for å se nærmere på mulighetene innen innholdsdistribusjon.

 • Roboten Lysebot'en

  Robot kan bli krafthandler

  Et kraftmarked i rivende utvikling gjør at vi trenger flere automatiserte løsninger. Den første skarpe roboten er på plass i Lyse.

 • De tre styrelederne. Foto: Jan Inge Haga

  Lyse gjennom 20 år

  - Å sitte som styreleder vil jeg best beskrive som å være ”en fjern, men populær onkel for en veldig stor familie”, sier Ivar Rusdal (f.v). Hele historien får du i Lyse sider.

 • Bilde av Altibox-direktør Øyvind Lundbakk.

  Altibox på Apple TV

  Altibox-appen er nå tilgjengelig for Apple TV. Det betyr at kundene kan strømme 76 tv-kanaler, og se alle sine opptak direkte fra Apple TV.

 • Rogaland Teater

  Lyse inviterer til teater igjen

  Første runde med teaterbilletter til skoleklasser ble en kjempesuksess, og nå åpner vi for andre søknadsrunde. Kanskje er det din klasse som får denne gang?

 • Fagrafjell illustrasjon

  Åpne møter om konsesjonssøknader

  Lyse Elnett har søkt konsesjon om å få bygge nye 132 kV-linjer mellom Gilja og Seldal, og mellom Fagrafjell, Vagle og Stokkeland transformatorstasjoner. Det blir åpne møter om de to søknadene henholdsvis 24. mai og 23. mai.

 • - Nå er det bare å bruke hurtigladerne, oppfordret konserndirektør energi i Lyse, Leiv Ingve Ørke.

  Nå er det bare å lade!

  ​​​​​​​Tre nye hurtigladere for elbil ble i dag markert åpnet på Sola Lufthavn. Flere hurtigladere for elbil skal motivere drosjenæringen til å velge elektrisk. Hurtigladerne er et ledd i en viktig utvikling av en elektrisk transportsektor.

 • Altibox og NTE har en lang historie sammen, og har nå signert en avtale som forlenger samarbeidet. Bilde av administrerende direktør i Altibox, Thomas Skjelbred

  Altibox forlenger strategisk partnersamarbeid

  Altibox og NTE har en lang historie sammen, og har nå signert en avtale som forlenger samarbeidet. Avtalen gir over 40.000 NTE-kunder i Trøndelag tilgang til Altibox sitt bredbånd– og underholdningsunivers de neste årene.

Viser fra 61 til 72 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS