For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Altibox + Eliteserien = sant

  Tre nye år med Norsk Toppfotball

  TV- og internettleverandøren Altibox fortsetter som største hovedsamarbeidspartner til Eliteserien, OBOS-ligaen og Altibox eSerien i tre nye år.

 • Illustrasjonsbilde

  Kostbart å nå regionale klimamål

  Sterk og samordnet regional innsats er nødvendig for å nå utslippsmålene kommunene har forpliktet seg til.

 • Strømmast står ved siden av en grusvei hvor det er grønne marker på andre siden av veien.

  Ny kraftlinje på høring

  Konsesjonssøknad for ny kraftlinje mellom nye Håland og nye Fagrafjell transformatorstasjoner om Tjøtta er lagt ut på høring. Det blir åpent informasjonsmøte om prosjektet onsdag 22. januar.

 • Merethe Løkås og Stine Værang i Signal bredbånd, Altibox`nordligste partner, er på ballen for å sørge for fiber i landets største fylke. Foto: Frida Bringslimark

  Har verdens nordligste fiberkunde

  Med fiberstrekk fra Mandal i sør til Mehamn i nord, leverer Lyse og Altibox fiber i hele Norges langstrakte land.

 • Administrerende direktør Håvard Tamburstuen (t.v) og prosjektleder Andreas Poulsson i Base Property tar hverandre i hendene mens en gravemaskin er i gang med å riving i bakgrunnen.

  Byggestart på rådhustomt

  Arbeidet med å rive deler av det gamle rådhuset i Sandnes er i gang. Lyse Elnett og Base Property har inngått avtale om nytt administrasjonsbygg på tomten som ligger synlig til i Jærveien.

 • Hege Monsen-Wiggins, Leiv Molven, og Aleksander Dåsvand ved anleggsområdet på Storhaug. (Foto: Kristofer Ryde)

  Øyner målet i det fjerne

  I ni år har Hege Monsen-Wiggins jobbet med å bygge fjernvarme til Stavanger. Halve strekningen er lagt, og nå graves det for fullt på Storhaug.

 • Toril Nag

  Med ansvar for fiber til folket

  Oljeselskapene hadde et skrikende behov for høy båndbredde og Lyse så mulighetene. ElTele Rogaland kom oljenæringens behov i møte.Les intervjuet med Toril Nag som nylig ble publisert i magasinet Lyse sider.

 • Kart tatt ut fra websiden med informasjon om strømbruddet.

  Kortvarig feil med ny teknologi

  Driftssentralen kunne på rekordrask tid sørge for strøm igjen til kunder i Stavanger sentrum siste lørdag i desember etter feil på strømkabel. Etter kun 10,5 minutter fikk kunder strømmen tilbake takket være ny teknologi som testes ut.

 • Fiber til alle

  Lyse inviterer både til dugnad og til jobbsøkere når det gjelder å sørge for fiber til alle. For å få til det må det gjøres en hederlig innsats, og flere flinke folk trengs på laget.

 • Betongelementer heises ned på byggeplass hvor nye Opstad transformatorstasjon bygges.Foto: Fredrik Ringe

  God framdrift på Opstad

  Byggingen av nye Opstad transformatorstasjon går etter planen. De første betongelementene ble heist på plass i desember, og snart er kabelkjelleren ferdig.

 • Foto: Rødne Fjord Cruise/Morten Sivertsen

  Fullelektrisk i Lysefjorden  

  Når turistene gjør sitt inntog til sommeren, er Rødnes nye elektriske hurtigbåt på plass i Stavanger Havn med ladeløsning fra Lyse. 

 • Nye drakter med Lyse som hovedsponsor ble lansert i Nye Loen på Nærbø i kveld. Med det har Nærbø IL og Lyse inngått en langvarig kontrakt med klubben i Hå.

  Lyse og Nærbø Idrettslag inngår langvarig samarbeid

  Nærbø Idrettslag kan stolt presentere Lyse som ny hovedpartner for klubbens breddeavdeling. Samarbeidet starter opp 1.januar 2020, og gjelder for alle breddeidretter - fotball, håndball, ishockey, innebandy og basketball.

Viser fra 49 til 60 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS