For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Fly tar av fra Stavanger lufthavn Sola

  40 mill til demoprosjekt

  Enova har tildelt 40 millioner kroner til et storskala demonstrasjonsprosjekt innen elektrisk transport. Avinor, Risavika Havn, Forus Næringspark, Smartly og Lyse Elnett skal sammen vise hvordan behov for strøm til fly, busser og skip kan styres og fordeles for å unngå store investeringer i strømnettet.

 • Flyfoto av eksisterende transformatorstasjon på Randaberg

  Høring om ny kraftlinje

  Melding med forslag til utredningsprogram for framtidens overordnet strømnett i området fra Stavanger til Randaberg og Rennesøy er lagt ut til offentlig høring. Kraftig vekst i behov for strøm gjør at Lyse Elnett søker om å få bygge ny transformatorstasjon ved Harestad i Randaberg og ny 132 kV-kraftlinje.

 • Lokale styrker støtter opp om Ryfastløpet.

  Lyse på laget når 7500 spring Ryfastløpet

  Lyse stiller på startstreken som eliteløpar når Ryfastløpet går av stabelen i oktober. - Eit tunnelløp som knyter eigarkommunane våre endå tettare saman er midt i blinken for oss som driv med infrastruktur, seier sponsoransvarlig Cathrine Suttie.

 • Alle som har barn eller barnebarn som driver med noe på fritiden kan søke om midler fra Lyse spirer.

  1 million til barn og ungdom

  Lyse dobler støtten som gis til lag og foreninger gjennom konsernets eget sponsorprogram, Lyse Spirer, fra 500 000 kroner til en million kroner i 2019.

 • Eksisterende strøminjer langs veien gjennom Dirdal

  Tillatelse til ny kraftlinje

  Lyse Elnett har fått tillatelse til å bygge ny 132 kV kraftlinje mellom Gilja i Gjesdal og Seldal i Sandnes. Det er samtidig gitt tillatelse til fortsatt drift av eksisterende kraftlinje mellom Seldal og Tronsholen transformatorstasjon.

 • Vannkraftens magiske år

  2018 - rekordår for vannkraftproduksjon

  ​​​​​​​I fjor produserte Lyse like mye energi som 380 000 husholdninger forbruker i løpet av ett år. Det har ikke skjedd siden 2008.

 • De første mastergradsstudentene som var me dpå Lyses graduates-program

  Lyse i gang med program for graduates

  Mer innsikt, økt motivasjon og mer selvinnsikt var noe av det mastergrads-studentene tok med seg hjem etter å ha deltatt i Lyses program for graduates.

 • Forsand blir et nytt område der Lyse skal sikre strømforsyningen.

  Forsand Elverk overtatt av Lyse

  Ved årsskiftet ble Forsand Elverk en del av Lyse. De rundt 1000 kunder overføres dermed til oss, og vi ønsker dem velkommen.

 • - Jeg ser fram til å kunne være med å sette fokus på oppbygging av nye forskningsmiljøer som vil ha betydning for Norges evne til omstilling, utvikling av ny teknologi og innovasjon, sier Nygaard.

  Eimund Nygaard inn i Forskningsrådet

  Konsernsjef i Lyse AS Eimund Nygaard er oppnevnt som en av 11 medlemmer til Forskningsrådet styre fra 1. januar 2019.

 • Bjørn Honningsvåg er administrerende direktør i Lyse Produksjon

  Halvtomt eller halvfullt?

  Kraftåret 2018 ble et merkeår på alle måter. Etter sjokkvarme sommermåneder, uteblitt snøsmelting og minkende vannmagasin – kom regnet. I løpet av rekordkort tid var vi tilbake til normalen, og vel så det. Det ble et kraftår helt utenom det vanlige.

 • Montører legger ny kabel ved sjøen med hjelp av gravemaskin

  Rekordmange prosjekter

  Aldri før har Lyse hatt et så høyt antall pågående prosjekter på en gang. Listen teller nå rundt 950 små og store prosjekter, der strømforsyning til nytt sykehus er ett av dem.

 • Eidsiva bredbånd har inngått avtale med Altibox som ny samarbeidspartner på bredbåndstjenester.

  Eidsiva bredbånd inngår avtale med Altibox 

  Eidsiva bredbånd har inngått avtale med Altibox som ny samarbeidspartner på bredbåndstjenester.

Viser fra 49 til 60 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS