For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Skiltet for gang- og sykkelsti

  Nye veier for gående og syklister

  I Jåttåvågen og Hillevåg i Stavanger blir det midlertidig omlegging av gang- og sykkelsti fra mai til midten av oktober.

 • Nye Sandnes rådhus har fjernvarme fra Lyse. Foto: Stavanger Region European Office

  Vekst for fjernvarme

  2019 ble et rekordår for fjernvarmeproduksjon i norske byer, og Stavanger/Sandnes er nå Norges 10. største fjernvarmeby.

 • Altibox vokser mest

  Altibox tar en stadig større del av kaka i det nasjonale telekommarkedet.

 • Stor etterspørsel etter badetasser

  Det klargjøres for badesesong i kommune-Norge. De siste ukene har de kommunene som tok badetassen i bruk i fjor sommer, brukt tid på å fjerne gammel tang og plassere badetassen ut på badeplassen. Nå kan sommeren bare komme!

 • Gasslekkasje i Hillevåg

  Mandag 11. mai oppstod en gasslekkasje under gravearbeid i Hillevåg. Området ble raskt sperret av og lekkasjen stanset. Ingen kom til skade som følge av uhellet.

 • En ung kvinne står ved et styringspanel som henger på en hvit vegg med en lys stålampe ved siden av.

  - Forbruksendring krever styring

  Lyse har deltatt i et forskningsprosjekt og testet nye prismodeller for nettleie. Sluttrapporten konkluderer med at få kunder følger aktivt med på sitt strømforbruk, og det er vanskelig å få til varig endring i forbruk uten automatiske styringssystemer.

 • Harald Espedal, styreleder i Lyse

  Nytt konsernstyre i Lyse

  Bedriftsforsamlingen valgte 29. april nytt styre i Lyse. Inn kommer tre nye styremedlemmer valgt av bedriftsforsamlingen og en ny ansattrepresentant. Harald Espedal fortsetter som konsernets styreleder.

 • Slik blir Ryfylkegata på Storhaug i Stavanger. Illustrasjon: Egil Bjørøen, Stavanger kommune.

  Ryfylkegata blir ny, og Storhaug får fjernvarme

  Det betyr omkjøringer og graving i området rundt Haugesundsgata og Ryfylkegata fra slutten av april til nærmere jul.

 • Trefiber

  Trefiber

  Langt inne i de dype Østfold-skoger ligger det som trolig er landets eneste tretopphytte med egen fiber. Gårdbruker Per A. Kjærnes rømmer opp hit når TV2 gjør opptak av «Hver gang vi møtes” på gården hans.

 • Del av GIS-anlegget oppe på rampen utenfor andre etasje med kranbilen i bakgrunnen. Foto Fredrik Ringe

  Milepæl nådd på Opstad

  De første elektriske anleggene er på plass på nye Opstad transformatorstasjon. GIS-anlegget på 132 kV kom først, mens tre transformatorer kom denne uken. Dermed er en ny og viktig milepæl nådd.

 • Brent lader

  Trygg strømbruk hjemme

  Den plutselige endringen i aktiviteten i hjemmene våre kan påvirke brannsikkerheten. Sjekk disse tipsene for en trygg hjemmetilværelse.

 • Innoasis skal omforme gårdsdagens NAV-bygg til morgendagens myldreplass for innovasjon - med glassfasade og grønne planter i fokus. Fotoillustrasjon: Helen & Hard

  Etablerer en oase for flere nye arbeidsplasser

  Innoasis er navnet på Stavangers nye smeltedigel av kunnskap, nye ideer, forskning – og innovasjon – som skal bidra til smartere byer og flere nye arbeidsplasser.

Viser fra 37 til 48 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS