For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Forus kjølesentral offisielt åpnet

  - Sandnes har verdens beste varme- og kjøleløsning, sa Audun Aspelund, administrerende direktør i Lyse Neo om fjernvarme og frikjøling som leveres til Havneparken.

 • Montør ligger oppå kraftlinje for å feste fast en sensorkule, mens en montør står i masten.

  Sensorkule kan hindre strømbrudd

  Norsk utviklet sensorkule er montert på kraftlinje hos Lyse Elnett som et prøveprosjekt. Kulene vil gi sanntidsinformasjon om tilstanden på kraftlinjen, og kan dermed varsle om på et tidlig stadie eller før de oppstår.  

 • Lyses forskningspris til professorer i miljøhistorie

  «Hvordan skal vi svare på de store miljøutfordringene, på lokalt, nasjonalt og globalt nivå? Det er viktig at vi stiller oss disse spørsmålene.» Professor Dolly Jørgensen og professor Finn Arne Jørgensen er tildelt Lyses forskningspris 2018 for sin forskning på miljøhistorie.

 • Fornøyde kunder

  Altibox-partnerne har de mest tilfredse bredbåndskundene for 10. året på rad

  Norges mest tilfredse bredbånds- og tv-kunder* tilhører Altibox-partnerskapet.

 • Skoleklasse ved Lundehaugen ungdomsskole foran tavlen i klasserommet sitt. Elever i midten holder sjekken som viser at de vant premie.

  Vant premie i elsikkerhet

  To skoleklasser i Sandnes vant hovedpremie for å ha gjennomført undervisning i elsikkerhet. De to klassene fikk tilsammen 10.000 kroner til sin klassekasse.

 • Lyse Talenter 2019

  Talentutvikling i Lyse

  Disse seks Lyse-ansatte har vært med i talentprogrammet i 2018/2019.

 • Montør monterer strømmåler i et sikringsskap.

  150.000 nettkunder

  Lyse Elnett har nå passert 150.000 nettkunder. Antall kunder har økt særlig mye i år siden borettslag og sameie som tidligere har hatt en felles strømmåler, nå skal ha en strømmåler til hver boenhet.

 • Det er klart for årets desidert tøffeste og dypeste løp, og Lyse er med som regional lagspiller og heiagjeng!

  Klar - ferdig -spring!

  På lørdag går startsignalet for verdens første og eneste undersjøiske halvmaraton. 21 kilometer, gjennom et rykende ferskt tunnelprosjekt, fra en kommune til en annen – med Lyse på laget.

 • - Dette har vi gledet oss veldig til, sa arrangørene av Fibercupen i Lyse og Viking. Kreftomsorg Rogaland gjør en så utrolig viktig jobb, og det at vi kan bidra til at de kan hjelpe enda flere føles veldig bra, sa Bjørn Ketil Birkeland (Lyse) og Eirik Bjørnø (Viking). Inger Marie Farbrot i Kreftomsorg Rogaland og Ida Usken var der for å ta imot gaven.

  Me bryr oss om kreftsaken

  Kreftomsorg Rogaland mottok i går kveld 550 000 kroner, sammen med kreftsyke Ida Usken (13) på SR-bank Arena. Pengene er innsamlet av Lyse og Viking som for 6. år på rad har arrangert Fibercupen.

 • To montører arbeider øverst i en strømmast.

  Laserscanning av kraftlinjer

  Lyse Elnett vil i perioden 30. september til 18. oktober fly med helikopter for å laserscanne vårt høyspentnett i Sør-Rogaland. Dette vil gi oss mer nøyaktig data over linjenettet som er viktig av flere årsaker.

 • Bilde tatt ved Nilsebu i Lyseheiene.

  Feil medisin for opprusting av vannkraften

  Utvalget som har vurdert beskatningen av vannkraft vil fjerne kommunale ordninger og samtidig skjerpe grunnrenteskatten. Utvalget har ikke svart på oppgaven, mener Energi Norge.

 • Ordfører Torbjørn Ognedal i Bjerkreim klipper over den røde snoren.

  Viktig åpning i Bjerkreim

  En viktig milepæl ble markert med åpningen av den nye Bjerkreim transformatorstasjon som Statnett og Lyse Elnett eier sammen. Stasjonen er bygget uten fraværsskader, innenfor planlagt tid og budsjett.

Viser fra 25 til 36 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS