For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Brent lader

  Trygg strømbruk hjemme

  Den plutselige endringen i aktiviteten i hjemmene våre kan påvirke brannsikkerheten. Sjekk disse tipsene for en trygg hjemmetilværelse.

 • Innoasis skal omforme gårdsdagens NAV-bygg til morgendagens myldreplass for innovasjon - med glassfasade og grønne planter i fokus. Fotoillustrasjon: Helen & Hard

  Etablerer en oase for flere nye arbeidsplasser

  Innoasis er navnet på Stavangers nye smeltedigel av kunnskap, nye ideer, forskning – og innovasjon – som skal bidra til smartere byer og flere nye arbeidsplasser.

 • Konsernsjef Eimund Nygaard

  771 millioner kroner til eierkommuner

  Lyse-konsernet hadde et årsresultat på 928 millioner kroner i 2019. Styret foreslår å betale ut 600 millioner i utbytte til eierkommunene i tråd med selskapets langsiktige målsetting om å betale ut stabile utbytter over tid.

 • Ullandhaugtårnet

  Lyse støtter mediebyen Stavanger

  Stavanger er kommet ett skritt nærmere en ny medieby. De fem virksomhetene Mediafarm, Mediability, Screen Story, NRK Rogaland og Stavanger Aftenblad skrev i dag under en intensjonsavtale om samlokalisering. Lyse støtter prosjektet.

 • To gravemaskiner graver i nærheten av eksisterende rør som ligger i bakken.

  Står på for å holde aktivitet oppe

  Aktiviteten hos Lyse er fortsatt normalt høy til tross for situasjonen. Det er satt i verk flere tiltak for å sikre så normal drift som mulig, og på den måten bidra til at også andre bransjer kan fortsette sin aktivitet.

 • Grethe Høiland og Merete Eik ved anlegg for landstrøm i Stavanger sentrum

  Slår seg sammen for å elektrifisere havnen

  Stavangerregionen Havn IKS og Lyse AS vil etablere et felles selskap som skal lage løsninger for å lade hurtigbåter ved kai, og legge strøm fra land til cruiseskip og andre større fartøyer: - Målet er en utslippsfri havn, sier havnedirektør Merete Eik og konserndirektør Grethe Høiland i Lyse.

 • Knut Kroepelien, administrerende direktør i Energi Norge. Foto: Caroline Roka.

  Nå er jobben vi gjør viktigere enn noensinne

  De mange tusen som jobber natt og dag for å opprettholde en trygg strømforsyning, fortjener en ekstra takk i disse dager, skriver Knut Kroepelien i Energi Norge.

 • To montører i toppen av en strømmast for å bytte deler i forbindelse med bytte av linetråd.

  Skjerpet drift i Lyse

  Lyse har iverksatt en rekke tiltak for å kunne opprettholde en trygg og stabil forsyning av strøm og fiber i en tid der dette vil være kritisk viktig for hele befolkningen. Vi følger situasjonen knyttet til korona-virus tett.

 • Offshorefartøy er koblet til landstrømanlegg på kaien. Et rødt og hvitt offshorefartøy sees i bakgrunnen.

  Økt etterspørsel etter landstrøm

  Det går kort tid fra offshorefartøyet NS Frayja legger til kai og til det er koblet til landstrøm. Etterspørselen etter landstrøm er sterkt økende i regionen og viser hvorfor prosjektet Elnett21 er så viktig .

 • Norsk firma skal legge fiberkabel til Danmark

  Altibox Carrier har tildelt kontrakt for installasjon av Skagenfiber West mellom Larvik og Hirtshals til det norske selskapet Cecon Contracting.

 • Foto: John O'Nolan

  Fest på verdens vakreste fotballbane

  Altibox gir publikum muligheten til å spille kamp sammen med gamle PL-helter som Paul Scholes og John Arne Riise.

 • Har signert kontrakt for fiberkabel til England

  Innen utgangen av 2021 skal den nye fiberkabelen mellom Norge og England være klar til bruk.

Viser fra 25 til 36 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS