For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Systemet som Lyse nå har investert i, har som mål å redusere tap av liv ved ulykker og redusere kostbare skader på båten. 

  Lyse investerer i trygghet på sjøen

  Trygg og sikker ferdsel på sjøen er den viktigste grunnen til at Lyse nå investerer i enda en sensortjeneste, denne gang for båteiere. – Det er på tide at man kan overvåke båten også, ikke bare huset og bilen, sier gründer og daglig leder av Bergens-selskapet Sensario.

 • Toril Nag med i Regjeringens personvernkommisjon

  Konserndirektør tele, Toril Nag, er i dag oppnevnt som ett av medlemmene i Regjeringens nye personvernkommisjon. Utvalget skal vurdere personvernets stilling i Norge og levere en utredning innen 1. desember 2021.

 • Skip ligger til kai ved landstrømanlegg i Risvaika

  Historisk høyt aktivitetsnivå

  Kraftig økning i produksjon og forbruk av strøm som følge av elektrifisering er hovedpunktene i ny Kraftsystemutredning for Sør-Rogaland. Rapporten som gir status for forbruk og produksjon, samt kapasitet og prosjekter i strømnettet viser et historisk høyt aktivitetsnivå.

 • Rogaland fylkeskommune valgte Altibox

  Nå skal fylkeskommunen få bredbånd fra lokale leverandører.

 • Haver og Tvedt

  Morgendagens kjøpesenter

  Tvedtsenteret vil ha grønnest mulig drift og satser tungt på effektbesparelser. Senteret er nå i full gang med installasjon av fjernvarme fra Lyse.

 • Sola Turn med sine rundt 1300 medlemmer utvider nå medlemstilbudet etter bidrag fra Lyse. Foto: Sola Turn

  -Støtten betyr turn for 150 flere barn 

  Sola turn fikk den første ekstra-tildelingen på 25.000 kroner fra Lyse spirer. Det betyr at de nå kan åpne trening for 150 flere barn som lenge har stått på venteliste.  

 • Elnett21 gutt ser opp mot skyene

  Samarbeid om grønn omstilling

  Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) fikk presentert fremtidens energiløsninger i en region hvor behovet for strøm vil øke formidabelt i årene som kommer.

 • Bygging av strømnett

  Ønsker større fart på elektrifiseringen

  Ny rapport om fornybarnæringen viser at kun halvparten av energibruken kommer fra fornybare energikilder. Nå må omstillingstakten økes, mener bransjen og Lyse.

 • Ny TV-kanal for kulturlivet

  Ingenting og Leif og Kompisane står først på programmet for en helt ny TV-kanal for kultur støttet av Lyse.

 • Marianne Aske og Karianne Goa Østhus var sommervikarer i Lyse Produksjon sommeren 2019.

  Lyse øker antall sommerjobber mens andre kutter

  I en tid da flere bedrifter ser seg nødt til å redusere antall sommervikariater, øker Lyse antallet med ti flere enn i fjor. I tillegg opplever konsernet en betydelig økning jobbsøkende som kommer fra oljebransjen.

 • På en høyde over fjorden står strømmaster til fjordspenn. Like ved er det gruset opp anleggsplass til bygging av ny kraftlinje.

  Kraftlinje takker for seg

  I over 60 år har kraftlinjen Lysebotn – Tronsholen 2 sørget for strøm til innbyggere i Sør-Rogaland. Nå er ny historie skrevet da kraftlinjen ble koblet ut permanent.

 • Det årlige utslippet på landsbasis er 52 900 000 co2 ekvivalenter, en samlebetegnelse på utslipp av ulike klimagasser som påvirker klimaet. 1,9 millioner av disse kommer fra Sør-Rogaland.

  Ansvarsbevisste i klimasaken

  – Nå er det nok snakk om klimamål, nå er det tid for handling. Her er Lyse i en unik posisjon til å bidra, mener konsernsjef Eimund Nygaard.

Viser fra 25 til 36 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS