For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Konsernsjef i Lyse, Eimund Nygaard og Adm. dir i finske Gasum og styreleder i Skangas, Kirsti Johanna Lamminen under signering i dag.

  Lyse selger seg helt ut av Skangas

  Lyse har solgt sin resterende eierandel på 3o prosent i Skangas AS til det finske, statseide selskapet Gasum OY som nå eier 100 prosent av aksjene i Skangas.

 • FiberCupen

  Rekordstor FiberCupen for femte gang

  Det var dagen for å børste støv av gamle fotballkunster (noen mer rustne enn andre), og spille fotball til inntekt for en god sak. Hele 330 000 kroner ble samlet inn til Vardesenteret.

 • Flyfoto av eksisterende transformatorstasjon i Randaberg

  Må bygge nytt i Randaberg

  Det er behov for å øke kapasiteten i strømnettet mellom Stølaheia i Stavanger (ved Stokkavatnet), Harestad i Randaberg og Nordbø på Rennesøy. Lyse har åpent informasjonsmøte tirsdag 2. oktober kl 19.00 i kommunestyresalen i Randaberg for å informere om planene.

 • Foto: The Star Malaysia

  Rosa bygg over hele verden

  Oktober er Rosa sløyfe-måneden hvor det samles inn penger til brystkreftsaken. Vi farger Vålandstårnet rosa, men det er ikke bare norske bygg som skifter farge for en god sak.

 • Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

  Tv-opplevelse fra Altibox mot strømmen

  Et drøyt år etter lanseringen har allerede mer enn halvparten av tv-kundene tatt i bruk eller bestilt den nyeste underholdningsopplevelsen fra Altibox.

 • Illustrasjonav webkart

  Sikre løse gjenstander

  Det er varslet storm inn over Rogaland fredag ettermiddag. Lyse har kalt inn ekstra mannskaper på vakt i tilfelle strømbrudd skulle oppstå. Vi ber folk sikre løse gjenstander for å unngå at for eksempel trampoliner og plast blir tatt av vinden og havner på strømlinjer.

 • Erna trykker på knappen.

  Kraftverket Lysebotn 2 åpnet av statsministeren

  Lyses nye, fleksible og teknologisk avanserte kraftverk i Lysebotn, «Lysebotn 2», ble offisielt åpnet av statsminister Erna Solberg i dag.

 • Smar

  Klart for nytt Nordic Edge Expo

  25. september åpner Nordic Edge Expo dørene med ambisjoner om 5000 besøkende. Lyse er med som hovedsamarbeidspartner.

 • Per Fjeld fra Lyse AS, Gerd Seehuus fra Stavanger kommune og Chunming Rong fra Uis mottar prisen i Kina.  Foto: Triangulum Stavanger

  Stavanger er ledende i Europa på implementering av smarte løsninger - mottar pris i Kina

  Triangulum-prosjektet i Stavanger mottok pris for å være en «Framtidsrettet by». Prisen fremhever de integrerte løsningene som kommer beboere i Stavanger til gode. Kriteriet for å vinne er at byene må vise at de tør å være ledende på å teste ut nye, bærekraftige løsninger.

 • F

  Nuart + Attende = bykunst

  Et nytt kunstverk i regi av Nuart og Attende er avduket. Fintan Magee har foreviget gjengen i Ren By.

 • Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altbox.

  Altibox forlenger avtale med Norsk Toppfotball

  Altibox forlenger det strategiske samarbeidet med Norsk Toppfotball om sponsorat av Eliteserien og OBOS-ligaen.

 • Digital21 Foto: Tekna/Mikkel Moe

  64 IT-tips til regjeringen

  Toril Nag og Digital21-utvalget har gitt råd til regjeringen om hvordan Norge må satse på forskning, kompetanse, sikkerhet og en aktiv digital næringspolitikk.

Viser fra 25 til 36 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS