For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Montør oppe i lift skifter armatur til LED, mens montør på bakken kobler til ledning fra armatur.

  18.100 veilys byttes til LED

  18.100 eldre veilys i 11 kommuner skal skiftes ut med LED-lys. De nye lysene gir både bedre lys og bruker mindre strøm enn dagens belysning.

 • Lyse har i samarbeid med Kvitsøy kommune besluttet å bygge fiber i øykommunen. Utbyggingen av infrastruktur starter allerede mandag 10. april. Bilde fra Kvitsøy. (Foto: Wikimedia)

  Fiber til Norges minste kommune

  Lyse har i samarbeid med Kvitsøy kommune besluttet å bygge fiber i øykommunen. Utbyggingen av infrastruktur starter allerede mandag 10. april.

 • Leder av finansavdelingen i Lyse, Geir Magne Tjåland, konserndirektør finans, Eirik Børve Monsen og administrerende direktør i Lyse Produksjon, Bjørn Honningsvåg representerte Lyse i jakten på grønne obligasjoner.

  Lyse først ute med grønne obligasjoner i Rogaland

  Kredittmessig fremstår Lyse som et meget solid og veldrevet selskap. Det ble bekreftet denne uken da Lyse søkte etter en halv milliard i grønn finansiering og ble tilbudt nesten det tredobbelte.

 • Flyfoto Stavanger

  Dette betyr Triangulum-prosjektet

  Har du merket at Stavanger blir en stadig smartere by? Gjennom Triangulum-prosjektet settes en rekke spennende tiltak ut i live.

 • Solcelleanlegg

  Nå kommer solen!

  Interessen for solceller har vokst kraftig de siste årene. Etter ønsker fra kundene lanserer Lyse nå egne solpakker som gjør det enkelt å produsere sin egen fornybare strøm.

 • Altibox inngår strategisk samarbeid med Norsk Toppfotball, Discovery og VG om sponsorat av Eliteserien og OBOS-ligaen. Bilde av logoene til Eliteserien og Altibox.

  Altibox blir sponsor av Eliteserien

  Altibox inngår strategisk samarbeid med Norsk Toppfotball, Discovery og VG om sponsorat av Eliteserien og OBOS-ligaen.

 • Konsernsjef Eimund Nygaard.

  Årsresultat på 796 millioner kroner

  Rekordhøy kraftproduksjon kombinert med en svakt økende kraftpris har lagt mye av grunnlaget for at Lysekonsernets resultat for 2016 ble på 796 millioner kroner. I tillegg bidrar Telekom og med god vekst og Elnett med stabil leveranse og få avbrudd.

 • Lyse er i gang med bygging og salg av fjernvarme langs den nye Sandnes-aksen, og har fått god mottakelse så langt. Bilde av fjernvarmerør.

  Bygger ut fjernvarmenettet

  Lyse er i gang med bygging og salg av fjernvarme langs den nye Sandnes-aksen, og har fått god mottakelse så langt.

 • Harald Espedal er styreleder i Lysekonsernet.

  Røde tall gir ikke grønn omstilling

  Fornybar vannkraft skattlegges i dag hardere enn noen annen næring i Norge. I tider med lave kraftpriser gir dette uønskede virkninger for nyinvesteringer og tiltrengte reinvesteringer i norske vannkraftverk. Les hva styreleder i Lyse påpeker i dette innlegget.

 • På Lyse sin stand under konferansen blir det særlig rettet søkelys mot det største pågående prosjektet i Lyse for tiden, bygging av nytt kraftverk i Lysebotn.

  Smarte produksjonsselskap samlet

  Denne uken er landets mange kraftproduksjonsselskap samlet til Energi Norges årlige energikonferanse, PTK i Stavanger. Lyse Produksjon er årets hovedsponsor.

 • Jøssang kraftstasjon ligger 500 meter inne fjellet, plassert ved i Strand kommune. Kraftverket benytter vann fra Jørpelandselva

  Vannlekkasje i kraftstasjon

  Mandag 20. februar ble Jøssang kraftstasjon ved Notvik i Strand kommune satt delvis under vann.

 • Denne uken rundet Altibox-partnerskapet 450.000 oppkoblede kunder. Toril Nag (bildet) er stolt av innsatsen fra alle ansatte.

  Koblet opp kunde 450 000

  Denne uken rundet Altibox-partnerskapet 450.000 oppkoblede kunder. Mer enn 1,2 millioner personer i Norge og Danmark bruker nå fibertjenestene hver eneste dag.

Viser fra 181 til 192 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS