For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Altibox-partnerskapet leverte et betydelig bidrag til veksten i både investeringsnivå og antall abonnement i det norske fibermarkedet i 2016. Bilde fra fiberfremføring i Elverum.

  Sterk fibervekst i Norge

  Altibox-partnerskapet leverte et betydelig bidrag til veksten i både investeringsnivå og antall abonnement i det norske fibermarkedet i 2016.

 • Lyse-konsernet går inn som stifter og medeier i det nyetablerte, nasjonale selskapet Digitalnorway - Toppindustrisenteret AS. Bilde av konsernsjef Eimund Nygaard.

  Lyse blir medeier i Digitalnorway

  Lyse-konsernet går sammen med en rekke av Norges fremste selskaper inn som stifter og medeier i det nyetablerte, nasjonale selskapet Digitalnorway - Toppindustrisenteret AS. Styrking av digital kompetanse er et hovedformål.

 • Framsiden av konsesjonssøknaden med illustrasjon av ny Opstad transformatorstasjon

  Konsesjonssøknad på høring

  Konsesjonssøknad for ny 132 kV strømlinje mellom ny Bjerkreim transformatorstasjon i Bjerkreim kommune og ny Opstad transformatorstasjon i Hå kommune er lagt ut på offentlig høring. Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE, arrangerer åpent møte på Karlsbu Kafe torsdag 8. juni kl. 19.00.

 • Scope logo

  Lyse med offisiell rating - BBB+

  Lyse AS har tatt steget inn i en åpen og objektiv vurdering av det ledende europeiske ratingselskapet Scope Ratings, der Lyse AS har blitt tildelt ratingen BBB+ med stabile utsikter. Lyse er dermed det første kommunaleide kraftselskapet i Norge som får offisiell kredittrating.

 • Pulter med skjermer oppå dominerer inne i driftssentralen.

  Færre strømbrudd i 2016

  Kunder hos Lyse Elnett opplevde færre strømbrudd i 2016 enn året før. I snitt opplevde hver strømkunde 1,1 strømbrudd over tre minutter i fjor. I gjennomsnitt varte et avbrudd en time og 24 minutter, og da er langvarige planlagte avbrudd tatt med i statistikken.

 • Triangulum vil bety mye for utviklingen av Stavanger som en bærekraftig by. Flyfoto av Stavanger havn. Foto: Espen Schiager, Lyse

  Arrangerer Tour de Triangulum

  Stavanger er en fyrtårnby innen utvikling av bærekraftige løsninger. Det gjør vi blant annet gjennom Triangulum-prosjektet der Lyse er en viktig aktør. Nå arrangeres en egen "Tour de Triangulum" for at alle som ønnsker det skal få lære mer om hva Triangulum skal bidra med.

 • Flyfoto over Stavanger sentrum med flere cruiseskip til kai

  Jakter på 30 pilotkunder

  Lyse skal teste ut framtidens smarte strømnett i Stavanger sentrum. En del av prosjektet er å kartlegge mulighetene for energieffektivisering hos næringskunder i sentrum. Målet er å få med 30 kunder i en pilot.

 • Helikopter løfter øverste del på strømmast på plass

  Reell øvelse med helikopter

  Vel 15 personer deltok da Lyse Elnett satte opp en 18 meter høy strømmast i en øvelse. Det ble brukt helikopter for å heise på plass de ulike modulene til masten på industriområdet Foss-Eikeland.

 • LNG-anlegget i Risavika (produserer flytende naturgass) som forsyner et nordisk marked og har bidratt til betydelige CO2-reduksjoner hos kundene.

  Naturgassens rolle i Rogaland

  Lyses gassnett har vært diskutert i media den siste tiden. I forbindelse med denne diskusjonen har det vært viktig å fremheve at gass-satsingen kan være en viktig bidragsyter til det «grønne skiftet» her i regionen.

 • Deltakerne tilbrakte en kreativ og engasjerende helg i kantinelokalene til Lyse på Mariero. Målet var å få opp gode digitale løsninger som kan brukes av lærere og elever i grunnskolen. Lyses Arne Aamodt (t.v) og Andrea Stangeland (i midten).

  Lyse inviterte lærere til IKT-helg

  Hvordan sørger man for at barn i grunnskolen i dag får den beste stimuli for å interessere seg for en digital hverdag? I Lyse mener vi at det her finnes et stoprt potensiale for utvikling og inviterte derfor til en helg med lyse ideer.

 • Bedriftsforsamlingen i Lyse møtes til jevnige møter for gjennomgang av årets resultater.

  Lyden av fornøyde eiere

  Styreleder Harald Espedal takket så mye for tilliten da han enstemmig ble gjenvalgt som styreleder i Lyses bedriftsforsamling i dag.

 • Montør oppe i lift skifter armatur til LED, mens montør på bakken kobler til ledning fra armatur.

  18.100 veilys byttes til LED

  18.100 eldre veilys i 11 kommuner skal skiftes ut med LED-lys. De nye lysene gir både bedre lys og bruker mindre strøm enn dagens belysning.

Viser fra 181 til 192 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS