For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Sommervikarer fra Lyse som deltok på Energirike i Haugesund.

  Et skritt inn i arbeidslivet

  Hvert år sender Lyse flere av sine ferievikarer for å delta på EnergiRikes studentforum i Haugesund. I år var det hele ni stykker som tok turen over Boknafjorden for å være med på konferansen.

 • Jonny Solheim, Esben Tonning Otterlei, Jorunn Barkved og Audun Aspelund har hatt et godt samarbeid for å få ned utslipp på byggeplasser.

  Fjernvarme til byggeplasser

  Å benytte fjernvarme til byggtørking og byggeplassoppvarming kutter både klimagassutslipp og gjør lokalmiljøet bedre for innbyggerne i regionen.

 • Sander Ottesen er sommervikar i Lyse Elnett.

  Rekordmange sommervikarer

  Sander Ottesen er en av de 33 sommervikarene som jobber i Lyse. Sommerengasjementene som unge studenter har hatt hos Lyse har flere ganger ført til positiv uttelling. sier Sharron Moti i HR. - Det å knytte bekjentskap med en bedrift og jobbe med å opprettholde kontakten kan være gull verdt.

 • drone gjør inspeksjon av strømmast

  God erfaring med droner

  I over ett år har Lyse Elnett brukt droner for å finne feil på strømlinjer eller enkeltkomponenter i strømmaster. I løpet av året er det funnet flere arbeidsoppgaver der bruk av drone vil være fornuftig.

 • Gravemaskin holder på å grave ut tomt for å gjøre klart for nytt bygg.

  Ris og ros til prosjekter

  Lyse Elnett prosjekterer og bygger strømnett til mellom 2500 og 3500 nye boliger og næringsbygg hvert år. I tillegg blir det gjort arbeid for å øke kapasiteten til kunder ved behov. Lyse er opptatt av å levere gode tjenester. Vi sender derfor ut spørreundersøkelse for å få vite hvordan kunder opplever våre leveranser.

 • Lyse gir fem millioner kroner til Universitetet i Stavanger (UiS). Pengene skal gå til IKT-forskning på bærekraftig omstilling og vekst i Stavanger-regionen. Bilde av Eirik Gundegjerde i Lyse og instituttleder Tom Ryen ved UiS.

  Gir fem millioner til UiS-forskning

  Lyse gir fem millioner kroner til Universitetet i Stavanger (UiS). Pengene skal gå til IKT-forskning på bærekraftig omstilling og vekst i Stavanger-regionen.

 • Gunnar Crawford

  Ny Smartbysjef kommer fra Lyse

  Gunnar Edwin Crawford er ansatt som leder for smartbyen Stavanger. Han skal dermed lede et av Stavangers viktigste satsningsområder de kommende årene.

 • LNG-anlegget i Risavika (produserer flytende naturgass) som forsyner et nordisk marked.

  Selger 19 prosent av aksjene i Skangas

  Lyse AS har i dag, 22. juni 2017, inngått en avtale med Gasum OY om salg av 19 prosent av aksjene i Skangas AS.

 • Lyse og Sandnes Ulf inngår samarbeid.

  Lyse blir hovedsponsor for bredden i Sandnes Ulf

  Fra 2018 skal barn og ungdom i Sandnes Ulf spille med Lyse-logoen på brystet. I tillegg blir Lyse sponsor og leverandør til kurs- og konferansesenteret i Sandnes Ulfs planlagte stadion. Den nye samarbeidsavtalen går over fem år.

 • Stavanger sentrum blir utrustet med det mest teknologiske utstyret som finnes på markedet i pilotprosjektet som starter opp i september.

  Gjør sentrum smartere

  Lyse og Atea har tatt initiativet til et pilotprosjekt sammen med Stavanger kommune og Stavanger Sentrum AS om å teste ny teknologi i sentrum. Dette skal gjøre Stavanger til en av de smarteste byene i landet.

 • busstur med tour de triangulum

  50 på Tour de Triangulum

  Triangulum-prosjektet som Stavanger er en viktig del av, samlet i går en elbuss full av interesserte innbyggere, fagfolk, studenter og politikere. Tour de Triangulum ga dem svar og informasjon om hva prosjektet går ut på.

 • Svart solcelleanlegg montert på rødlig tak.

  Stor interesse for sol

  85 boligeiere har bedt om tilbud på solpakke fra Lyse etter lansering i vår. Den nye nettsiden for sol fra Lyse har også vært godt besøkt med over 27.000 sidevisninger.

Viser fra 169 til 180 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS