For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Regjeringen ønsker et raskt digitaliseringsløft i næringslivet, og har invitert Lyses konserndirektør Toril Nag med i styringsgruppen til Digital21. Bilde av Toril Nag i diskusjon med kolleger.

  Lyse bidrar i Digital21

  Regjeringen ønsker et raskt digitaliseringsløft i næringslivet, og har invitert Lyses konserndirektør Toril Nag med i styringsgruppen til Digital21.

 • Sommervikarer fra Lyse som deltok på Energirike i Haugesund.

  Et skritt inn i arbeidslivet

  Hvert år sender Lyse flere av sine ferievikarer for å delta på EnergiRikes studentforum i Haugesund. I år var det hele ni stykker som tok turen over Boknafjorden for å være med på konferansen.

 • Jonny Solheim, Esben Tonning Otterlei, Jorunn Barkved og Audun Aspelund har hatt et godt samarbeid for å få ned utslipp på byggeplasser.

  Fjernvarme til byggeplasser

  Å benytte fjernvarme til byggtørking og byggeplassoppvarming kutter både klimagassutslipp og gjør lokalmiljøet bedre for innbyggerne i regionen.

 • Sander Ottesen er sommervikar i Lyse Elnett.

  Rekordmange sommervikarer

  Sander Ottesen er en av de 33 sommervikarene som jobber i Lyse. Sommerengasjementene som unge studenter har hatt hos Lyse har flere ganger ført til positiv uttelling. sier Sharron Moti i HR. - Det å knytte bekjentskap med en bedrift og jobbe med å opprettholde kontakten kan være gull verdt.

 • drone gjør inspeksjon av strømmast

  God erfaring med droner

  I over ett år har Lyse Elnett brukt droner for å finne feil på strømlinjer eller enkeltkomponenter i strømmaster. I løpet av året er det funnet flere arbeidsoppgaver der bruk av drone vil være fornuftig.

 • Gravemaskin holder på å grave ut tomt for å gjøre klart for nytt bygg.

  Ris og ros til prosjekter

  Lyse Elnett prosjekterer og bygger strømnett til mellom 2500 og 3500 nye boliger og næringsbygg hvert år. I tillegg blir det gjort arbeid for å øke kapasiteten til kunder ved behov. Lyse er opptatt av å levere gode tjenester. Vi sender derfor ut spørreundersøkelse for å få vite hvordan kunder opplever våre leveranser.

 • Lyse gir fem millioner kroner til Universitetet i Stavanger (UiS). Pengene skal gå til IKT-forskning på bærekraftig omstilling og vekst i Stavanger-regionen. Bilde av Eirik Gundegjerde i Lyse og instituttleder Tom Ryen ved UiS.

  Gir fem millioner til UiS-forskning

  Lyse gir fem millioner kroner til Universitetet i Stavanger (UiS). Pengene skal gå til IKT-forskning på bærekraftig omstilling og vekst i Stavanger-regionen.

 • Gunnar Crawford

  Ny Smartbysjef kommer fra Lyse

  Gunnar Edwin Crawford er ansatt som leder for smartbyen Stavanger. Han skal dermed lede et av Stavangers viktigste satsningsområder de kommende årene.

 • LNG-anlegget i Risavika (produserer flytende naturgass) som forsyner et nordisk marked.

  Selger 19 prosent av aksjene i Skangas

  Lyse AS har i dag, 22. juni 2017, inngått en avtale med Gasum OY om salg av 19 prosent av aksjene i Skangas AS.

 • Lyse og Sandnes Ulf inngår samarbeid.

  Lyse blir hovedsponsor for bredden i Sandnes Ulf

  Fra 2018 skal barn og ungdom i Sandnes Ulf spille med Lyse-logoen på brystet. I tillegg blir Lyse sponsor og leverandør til kurs- og konferansesenteret i Sandnes Ulfs planlagte stadion. Den nye samarbeidsavtalen går over fem år.

 • Stavanger sentrum blir utrustet med det mest teknologiske utstyret som finnes på markedet i pilotprosjektet som starter opp i september.

  Gjør sentrum smartere

  Lyse og Atea har tatt initiativet til et pilotprosjekt sammen med Stavanger kommune og Stavanger Sentrum AS om å teste ny teknologi i sentrum. Dette skal gjøre Stavanger til en av de smarteste byene i landet.

 • busstur med tour de triangulum

  50 på Tour de Triangulum

  Triangulum-prosjektet som Stavanger er en viktig del av, samlet i går en elbuss full av interesserte innbyggere, fagfolk, studenter og politikere. Tour de Triangulum ga dem svar og informasjon om hva prosjektet går ut på.

Viser fra 157 til 168 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS