For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • NM mini

  Nyskapende norgesmesterskap

  Kajakkpolo, cricket, baseball og droneracing er noen av idrettene som skal kåre norgesmestere i våre eierkommuner under NM-veka.

 • Bilde fra live webkart som viser ikon for planlagte strømstanser to steder i Sør-Rogaland

  Få strømbrudd i Lyse-land

  Lyse sine kunder hadde i snitt 1,2 strømbrudd over tre minutter i 2017 når planlagte vedlikeholdsjobber telles med. Det er langt bedre enn gjennomsnittet for landet som er 2,2 strømbrudd per kunde. I snitt var en strømkunde uten strøm i en time og 16 minutter, mens det var vel tre timer som landsgjennomsnitt.

 • Charlotte Mehammer i Smartly skal sørge for at Finn Tollefsen og de andre beboerne i Solvang sameiet får en god opplevelse med sin nye energiløsning.

  Skal lade elbilene med solenergi

  De 19 leilighetene som ligger sentralt ved Løkkeveien i Stavanger blir i august piloter for EU-prosjektet Invade. Med tre solide batterier som skal lagre strøm fra solcellepanel, vil beboerne kunne lade elbilene sine med egenprodusert strøm, og trolig også få overflødig strøm som de kan velge hvordan de vil benytte.

 • Bilde av Toril Nag.

  Skal gi regjeringen transport-råd

  Konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag blir medlem i ekspertutvalg som skal gi regjeringen anbefalinger om teknologi og fremtidens transport-infrastruktur. 

 • Flyfoto av området ved Vedlandsåsen i Strand kommune

  Ny linje og stasjon ute på høring

  Det er behov for å bygge ny kraftlinje mellom Veland i Strand kommune og Hjelmeland, samt en ny transformatorstasjon på Hjelmeland. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har lagt melding om prosjektet ut på offentlig høring med høringsfrist 20. september.

 • Trude Marit Risnes er ny administrerende direktør i Lyse Energisalg.

  Ny administrerende direktør i Lyse Energisalg

  Trude Marit Risnes er ansatt som ny administrerende direktør i Lyse Energisalg med oppstart i september. – Jeg liker godt kunnskapsintensive bransjer og ser på det som et prestisjeprosjekt å få en lederrolle i Lyse.

 • Trond Thorbjørnsen i Lyse hadde morgenmøte med klima- og miljøministeren om elbillading i lyktestolper.

  ...og så kom klima-og miljøministeren

  Tidlig torsdag morgen - klokken 07:00 - troppet ministeren opp. Han hadde nemlig hørt rykter om en aldeles genial lyktestolpe- og ladeide for elbiler - og med seg i lommen hadde han 330 675 blanke kroner.

 • Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

  Samler europeisk telekombransje i Stavanger

  Den nye tv-opplevelsen fra Altibox høster internasjonal anerkjennelse. Nå arrangerer Altibox og Huawei en eksklusiv konferanse i Stavanger som en rekke større internasjonale operatører har takket ja til å delta på for å se nærmere på mulighetene innen innholdsdistribusjon.

 • Roboten Lysebot'en

  Robot kan bli krafthandler

  Et kraftmarked i rivende utvikling gjør at vi trenger flere automatiserte løsninger. Den første skarpe roboten er på plass i Lyse.

 • De tre styrelederne. Foto: Jan Inge Haga

  Lyse gjennom 20 år

  - Å sitte som styreleder vil jeg best beskrive som å være ”en fjern, men populær onkel for en veldig stor familie”, sier Ivar Rusdal (f.v). Hele historien får du i Lyse sider.

 • Bilde av Altibox-direktør Øyvind Lundbakk.

  Altibox på Apple TV

  Altibox-appen er nå tilgjengelig for Apple TV. Det betyr at kundene kan strømme 76 tv-kanaler, og se alle sine opptak direkte fra Apple TV.

 • Rogaland Teater

  Lyse inviterer til teater igjen

  Første runde med teaterbilletter til skoleklasser ble en kjempesuksess, og nå åpner vi for andre søknadsrunde. Kanskje er det din klasse som får denne gang?

Viser fra 145 til 156 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS